5
Košarka

REAKCIJE POSLE ODLASKA: Sofo nije igrač, on je cirkuzant!

Objavljeno: 30.10.15 u 13:03

Nakon što je otišao, košarkaška javnost počela je da osuđuje Sofoklica Skorcanitisa, grčkog centra koji je dosta koštao Crvenu zvezdu.

Jedan od onih koji su kritikovali teškog centra je i poznati košarkaški stručnjak Vlade Đurović koji je u izjavi za ‘Informer’ rekao da je Skorcanitis cirkuzant, a ne igrač.

– Znao sam odmah da je dovođenje Sofoklisa loš potez. On nije bio potreban Zvezdi nikako. Pa on je cirkuzant, a ne igrač. Možda je dobar za marketing, ali ni za šta više. Veliki je i trom, prosto nije mogao da ispuni očekivanja Zvezdinih navijača. On da zameni Bobana Marjanovća? Pa ne može on ni da priđe Marjanoviću. Osvrnite se na njegovu karijeru, koji je tim bio uspešan sa Sofoklisom? Realno, nijedan – rekao je Đurović.

On je dodao da je izuzetno dobra stvar otkaz koji je Zvezda uručila grčkom centru.

– Dobra je stvar što su ga otpustili. Verujem da će Vladimir Štimac biti mnogo efikasniji. On je tip igrača koji ostavlja srce na terenu, za razliku od Sofoklisa. Bio je u Zvezdi ranije, poznato mu je i poslovanje kluba i način igre i neće mu trebati mnogo vremena da se uigra – istakao je Vlade Đurović.

A upravo Skorcanitis bi crveno-beli dres mogao da zameni crno-belim.

0
0

5 Komentara

  1. Sport klub su cirkuzanti stavljaju komentatora koj ce da se raduje svakom kosu khimkija i stave prenos na 3 sprdaju se sa narodom…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi jel moguce sport klub prenosi turke i tamo neki las palmas na jedinici i dvojci a Srpsku Zvezdu na trojci??? Sta reci sem srpska posla!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter