5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

RADOMIR ANTIĆ: Srpski fudbal je zamro, ništa ne vodi ka boljitku

Objavljeno: 30.10.15 u 11:53

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Radomir Antić, ogorčen je skorašnjim dešavanjima u srpskom fudbalu.

Fudbalski stručanjk koji je poslednji uspeo da reprezentaciju Srbije odvede na neko veliko takmičenje (Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine), nedavno je boravio u Beogradu gde je prisustvovao utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije i pobedi Partizana nad Sinđelićem od 2:0.

Ipak, nekadašnji šef struke madridskog Atletika i katalonske Barselone nije bio oduševljen onim što je video na terenu.

– Struka je u srpskom fudbalu davno zamrla. Fudbal je zamro. Ne vidim ništa što vodi ka boljitku- kazao je Antić, za“Srbiju Danas“.

Ni na pitanje da li bi izbori u FSS mogli da donesu pomake nabolje, Antić nije odgovorio potvrdno.

– Da bi se nešto popravilo, mora prvo da se konstatuje problem, a mi ga ne vidimo ili ne želimo da vidimo. Mene su stavili na stub srama posle SP u Južnoj Africi, a niko nije napisao kakav se fudbal igrao tad – kazao je Radomir Antić.

0
0

5 Komentara

  1. Vazno je da se u Srbiji zivi bolje i da obradujemo naseg dragog vodju sa titulom.Pa naravno da je zamro zar je iko normalan mogao biti optimista kad su nam u upravama klubova sve ljudi sa poternica ili abolirani.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa realno od kad ga je tole oterao sa cela reprezentacije , reprezentacija je ne zamrla nego umrla. Jedino bi je Antic i mogao vratiti na pristojan nivo. Sa njim smo i Nemce dobili a u zadnjih par godina nas tuku po usima Jermenija i slicni

    0
    0
    Odgovori
  3. Antara, dodji u Svetinju, da pomeramo granice i pokrenemo stvari na visi nivi, sa Partizanom u neslucene visine, za slavu Grobara i Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter