3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIJEV: Partizanu nedostaju pravi partizanovci koji će ginuti za klub!

Objavljeno: 30.10.15 u 10:22

Sportski direktor Partizana izjavio je da ekipi crno-belih ove sezone nedostaju pravi Partizanovci koji će ginuti za dres „Parnog valjka“.

Fudbaleri iz Humske na igline uši su se provukli do osmine finala Kupa Srbije pobedivši Sinđelić sa 2:0.

Novi sportski direktor crno-belih nije bio zadovoljan predstavom na Vračaru, a zbog svega viđenog za svoj status u Humskoj strepe svi, od golmana do napadača.

– Došao sam da bih napravio velike promene i vratio Partizan na vrh. Želim da stvorim hemiju kakvu smo imali, recimo, 2010. godine, kada smo ušli u Ligu šampiona i osvojili titulu. Da bismo to ostvarili, moramo da imamo proverene igrače, partizanovce, ljude koji izađu na teren da „poginu“ za klub. Možda nam trenutno takvi nedostaju, ali pronaći ćemo ih – rekao je Ivica Iliev.

On je istakao da je njegov tim odigrao katastrofalno prvo poluvreme kup duela sa Sinđelićem, a prema dosadašnjim informacijama već je i odredio prvo pojačanje koje se našlo na njegovom spisku želja.

– Posle prvog dela nije mi bilo dobro! Zato sam ušao u svlačionicu i rekao igračima da igraju kriminalno, da to nije dostojno imena kluba. Morao sam, jer je to istina i realnost. To poluvreme ne sme da se ponovi. Ne može jedan igrač, u ovom slučaju Stefan Babović, da preuzima odgovornost, a ostali da se kriju. To je nedopustivo – podvukao je Ivica Iliev, prenosi Sport.

0
0

3 Komentara

  1. Pa to ce biti kad vam kapiten ne bude igrac koji je prosle sezone hteo u zvezdu , samo vama iz inata. Kad vam Saponjic bude imao prednost ispred Oumarua. On sigurno voli svoj klub u kom je odrasto za razliku od ovog drugog. U zvezdi se vidi razlika od kad glavnu rec vode Jovanovic , Grujic , Srnic i ostali klinci

    0
    0
    Odgovori
  2. Овај једва завршио основну школу а директор клуба…хахахахахаха…какав клуб такав директор…да вас се плаши Јошаница,Инђија,Бск,Колубара…

    0
    0
    Odgovori
  3. KADA BI U PRVOM TIMU IMALI 10 PEDJE MIJATOVICA, OPET BI NAM BILO NEDOVOLJNO U OVOJ „PREMIJER“ LIGI, STO DOKAZUJE I POKAZUJE POSTAVA AUTENTICNIH „ZVEZDASA“ U PROTEZIRANOJ EKIPICI SA MRAKane: Bruno Matos, Mamadu Mbodj, Micel Donald, Hugo Vieira, Luis Ibanjez, Petar Orlandic i Sasa Stojanovic (obojica deklarisani Grobari), tako da ta teza moj Iliev ne drzi vodu !!! Znaci, zakljucak, NAMESTENO PRVENSTVO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter