2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL: Himki domaćin Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 30.10.15 u 09:09

Košarkaši Crvene zvezde danas od 18.00 sati gostuju ekipi Himkija u okviru 3. kola Evrolige.

Crvena zvezda u prva dva meča ima polovičan učinak, pošto je u prvom kolu nadigrala Strazbur, da bi potom bila ubedljivo poražena od Real Madrida.

Sa druge strane, osvajač Evrokupa je na premijeri savladao „Kraljevski klub„, da bi potom doživeo hladan tuš u vidu poraza od nemačkog Bajerna.

Dileme za crveno-bele nema: eventualni trijumf u moskovskoj oblasti bio bi podvig ravan čudu, a svestan toga je i trener Radonjić koji je doživeo i kadrovske promene, budući da je klub napustio Big Sofo koji je dobio otkaz i da je umesto njega stigao Vladimir Štimac.

– Idemo u goste ekipi koja je osvajač Evrokupa. Angažovanjem igrača najvećeg rejtinga u Evropi, pokazuju da imaju velike ambicije i u Evroligi. Konkurisaće za sam vrh, to su pokazali protiv Reala na startu takmičenja. Međutim, nakon poraza od Bajerna u Minhenu, sigurno će pokazati reakciju i želju da odigraju što bolje. Pokušaćemo da odigramo dobar takmičarski meč, ali nas sigurno očekuje težak posao – rekao je Radonjić.

Na put u Rusiju krenuo je i novi centar Vladimir Štimac, a navijači će sigurno mnogo očekivati i od Kvinsija Milera koji je odigrao svega tri sekunde u duelu sa Metalcem.

Takođe, problem za crveno-bele mogla bi da bude i povreda Majka Cibesa.

– Sa nama je krenuo i Vladimir Štimac, posle nekoliko dobrih treninga i perioda aklimatizacije Kvinsi Miler će sigurno igrati u Moskvi i nadam se da će to dati dodatni motiv igračima. Razlog za brigu je povreda Cirbesa koji ima problema sa bolovima u leđima, ali se nadamo da nije u pitanju ništa ozbiljno – poručio je Radonjić.

Utakmica u Moskvi počeće minutom ćutanja u čast legendarnog trenera Ranka Žeravice, dok će igrači na dresovima nositi crni flor.

0
0

2 Komentara

  1. Nije dobro, osecam, Radonja je poceo da iznosi svoje dubokoumno razmisljanje u deo javnosti, sekundarno, putnjicavo i rentirano.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet ovaj retardirani GdK promenio nik.Neverovatno kolko je glup decko al stvarno neverovatono da neko moze biti dno dna ljudske gluposti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter