9
Domaći fudbal

DISCIPLINSKA KOMISIJA: Mečevi OFK Beograd – Zvezda i Pazar – Partizan regularni

Objavljeno: 30.10.15 u 11:22

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ustanovila je da nije bilo neregularnosti na sumnjivim mečevima Superlige između OFK Beograda i Crvene zvezde te Novog Pazara i Partizana.

Kako prenosi Sportski žurnal, članovi Disciplinske komisije ocenili su da sumnjivih okolnosti nije bilo, pa samim tim i neće biti pokrenuti postupci  po prijavi generalnog direktora Partizana, Miloša Vazure, za utakmicu OFK Beograd – Crvene zvezde na Vračaru, jer je domaćin izašao u najjačem sastavu.

Ipak, gledano sa aspekta regularnosti, odnosno sumnje da je utakmica nameštena, ova komisija odlučila je ovaj deo posla prepusti nadležnim državnim institucijama.

Na jučerašnjoj sednici Disciplinske komisije odbačena je i prijava predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića protiv Partizana, a za duel sa Novim Pazarom, kao „neosnovana“.

Utvrđeno je da su crno-beli sa Novim Pazarom igrali sa timom koji je u tom periodu bio „aktuelan“, piše Žurnal.

0
0

9 Komentara

  1. Ovo je nevidjena sramota!Spartaku se oduzimaju bodovi zbog iste stvari sto je i partizan primenio a njega stite.Nadlezni zatvaraju oci pred namestaljkama ali narod se ne moze prevariti.Niko ne moze da me uveri a znam pouzdano da su namestene utakmice OFK-Zvezda,partizan-Metalac,Borac-partizan,Spartak-Radnicki Nis…ovo je milion posto,kao sto ce i u Nedelju biti namestena Metalac-partizan.Ima ih sigurno jos dosta ali ove su bez trunke sumnje.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne kazem da nisi u pravu, ali kralju ono ofka-zvezda pa to je za anale..
      I da se zna i partizan takodje namesta kao i svi klubovi na svetu..

      0
      0
      Odgovori
  2. Ofkan Tvorzic i kafanski svodnik Blokeza su uz Karadzica najvece zlo naseg fudbala!!! Pa i najveci zvezdasi su se smejali na toj utakmici…kako vas nije sramota? Planinic i Cupic su dobili samare na poluvremenu jer nisu hteli da popuste

    0
    0
    Odgovori
    • E,moj brajko,gde izabra samo Planica(ne zove se Planinic,jer je Planinic kosarkas) i Cupica,da nisu hteli da nameste a oni su najveci Zvezdasi u timu OFK.Planic je i igrao u Zvezdi jednu polusezonu a Cupic je Zvezdas od kad se rodio,samo se sada dodvorava sacici OFK-ovih navijaca.

      0
      0
      Odgovori
    • A Partizan igrao sa najacim sastavom tj „aktuelnim“ da nije smesno bilo bi zalosno,za istu stvar Spartaku oteli bodove pa naravno kad nisu aktuelni haha ovo ima samo u Srbiji…

      0
      0
      Odgovori
    • A Radnicki -Spartak,partizan-Metalac i Metalac-partizan za dva dana,Borac-Partizan?To nije,bagro grobarska sto se lazno predstavljas?

      0
      0
      Odgovori
    • Ako vec kazes da je neregularna Zvedina pobeda,kakav komentar imas na uzamnje bidova Spartaku,a za Partizan niko nista ne pominje?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter