0
Evropske lige

PRODUŽETAK SARADNJE: Ramireš u Čelsiju još četiri godine

Objavljeno: 29.10.15 u 20:34

Standardni prvotimac Čelsija već godinama unazad, bez obzira na menadžera, produžio je ugovor sa londonskim klubom do 2019. godine.

Vezni fudbaler Čelsija Ramireš u klubu je od 2010. godine kada je došao iz portugalske Benfike. Do sada je za londonski klub odigrao 241 utakmicu u svim takmičenjima.

Brazilac je kvalitetom u igri svoj status prvotimca zasluživao kod mnogih trenera, od Roberta di Matea, do sada Žoze Murinja, pa se odlučio da saradnju sa ‘plavcima’ produži za još najmanje četiri godine.

– U poslednjih pet godina sam podigao svaki veliki trofej. Nadam se da ću biti deo velikih uspeha i u naredne četiri godine – rekao je Ramireš, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Ramireš je sa Čelsijem osvajao trofeje u svim takmičenjima u kojima je učestovovao, izuzev svetskog klupskog prvenstva, dakle u svojoj riznici trofeja ima Premijer ligu, FA Kup, Liga kup, Ligu šampiona i Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter