6
Košarka

FOTO: STARSPORT

MENADŽER SKORCANITISA: Sofo nije očekivao razlaz…

Objavljeno: 29.10.15 u 21:11

Crvena zvezda potvrdila je danas da je i definitivno raskinut ugovor sa grčkim centrom Sofoklisom Skorcanitisom.

Grčki centar već se vratio u domovinu, gde će možda i potražiti novi angažman, ali od objave razlaza sa Crvenom zvezdom se nije oglašavao za javnost. On nije, ali jeste njegov menadžer Panajotis Kapazoglu.

– Takve stvari su sastavni deo sporta i posla, nikad ne znate kada mogu da se dogode. To je odluka kluba, mislim da nije bilo dovoljno vremena da se prilagodi. Za Sofoklisa je to bilo neočekivano, ali kod njega nema loših osećanja. Nije ni ljut ni razočaran – rekao je Kapazoglu, a njegove reči prenose ‘Novosti’.

Planovi Skorcanitisa nisu poznati za sada, iako je bilo ponuda, pre svega atinskog AEK-a.

– Pre svega mu je potrebno da provede neko vreme sa porodicom, da se malo smiri. Ima više opcija za nastavak karijere, ali o tome neće odlučivati odmah – poručio je menadžer grčkog centra.

Pogledajte i kako izgleda gips kapitena Zvezde Luke Mitrovića.

0
0

6 Komentara

  1. Tako to rade veliki klubovi. Ukoliko si dobar igras ako nisi hvala dovidjenja srecan put. Kakvo prilagodjavanje celu sezonu li da se prilagodjava

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter