0
Fudbal

FOTO: FSS

KVALIFIKACIJE ZA EP: Kadeti Srbije remijem do druge faze

Objavljeno: 29.10.15 u 21:55

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u drugu fazu kvalifikacija za EP, pošto je remizirala sa Austrijom 1:1 (1:1) u poslednjem kolu prve runde.

Selekcija Srbije do 17 godina, koju kao selektor predvodi Ilija Stolica uspela je u svojoj prvobitnoj nameri, a to je da se plasira makar u drugu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, iako je pred utakmicu sa Austrijom najavljivan napad na pobedu i prvo emsto u grupi.

U poslednjoj utakmici kvalifikacionog turnira koji se igrao u Luksemburgu Austrija je povela već na samom početku meča i to golom Valentina Milera u drugom minutu. Ipak, vrlo brzo je iznednačio Ranko Veselinović, odbrambeni fudbaler i već sredinom prvog poluvremena je postavio konačan rezultat.

U drugom meču u okviru naše grupe Litvanija je sa 2:0 bila bolja od domaćina Luksemburga čime je obezbedila treće mesto.

Kadeti su tako obezbedili učešće u drugoj fazi, a žreb za taj deo kvalifikacija će se održati 3. decembra u Nionu, a utakmice će se igrati sledeće godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter