8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Zvezda prodaje Grujića u januaru zbog evro-licence

Objavljeno: 28.10.15 u 12:41

Kako stoje stvari, uprava Crvene zvezde već u januaru prodaće svog najkvalitetnijeg fudbalera ove jeseni, Marka Grujuća.

Iako je mladi 19-godišnji fudbaler u nekoliko navrata govorio o tome kako želi da ostane na stadionu „Rajko Mitić„, od svega toga neće biti ništa, tvrdi list Alo!.

Razlog za prodaju je finasijska situacija i činjenica da rukovodstvo crveno-belih nema drugih načina da pronađe materijalna dobra za rešavanje goruće finasijske krize i rešavanje pitanja vraćanja dugova kako bi obezbedila sebi evro-licencu.

Iako su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana prebrodili prvu kontrolu UEFA, dugovanja kluba nisu rešena, već je pitanje njihovog rešenja odloženo za mesec dana. Vreme za naplatu dugova polako ističe, a crveno-beli moraju da pronađu sumu od nimalo naivnih 3.8 miliona evra.

Kako tvrdi dobro upućeni izvor ovog lista, Zvezda nema načina da pronađe navedeni iznos, pa će zbog toga morati da se odrekne igrača o kojem piše bezmalo cela Evropa.

– Crvena zvezda teško može da skupi novac koji je potreban da bi se izmirio dug od 3,8 miliona evra kako bi se izborilo učešće u evrokupovima naredne sezone. Jedini put je prodaja igrača, a osim Marka Grujića, klub nema ozbiljnijih ponuda u ovom trenutku – navodi ovaj izvor lista Alo!.

Iako Grujić kaže da sanja ulazak u Ligu šampiona sa sadašnjim klubom, po svoj prilici on neće dočekati ni eventualno proslavu titule koja se nalazi „ispred nosa“ crveno-belima. Čak i u slučaju da nekim čudom ostane u klubu, agent sjajnog veziste Zoran Stojadinović ističe da priče oko ulaska u LŠ nisu realnost za Crvenu zvezdu.

– Marko želi da još više napreduje i smatra da to može da ostvari ostankom u Zvezdi. Želim da se ogradim samo, ne želim ja da ga prodajem niti je njegova želja da ide. Međutim, ako bi se Zvezda našla u takvoj situaciji da mora da ga proda da bi preživela ili igrala u Evropi, najbolje rešenje bi bilo da se za njega uzmu pare, a da ostane u klubu do 31. avgusta i nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tako bih ja uradio da se pitam u takvoj situaciji – naglasio je Stojadinović.

Kako se saznaje, crveno-beli već sada imaju ponude od 4.000.000 evra.

– Neverovatno je koliko ponuda ima, a one dolaze iz svih pet najjačih evropskih liga. Zaista ne pamtim takav slučaj – poručio je Stojadinović.

0
0

8 Komentara

  1. Igrač vredi onoliko koliko mu neki klub ponudi a njemu već sada Englezi nude 5 milke.Ako ostane u klubu za godinu će vredeti najmanje 10 miona,posle igranja u LŠ ,koji nije nerealan već sasvim realna opcija.Kad je ovakav krš od tima,partizan,bio na korak od LŠ,Zvezda će se sa ovim timom prošetati a uz 2-3 pojačanja,može i do nekog boda u grupi.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Ma koje Evro licence, to je samo izgovor, kada svi odlicno znamo da posle DZONIJEVOG SVEDOCENJA PRED SPECIJALNIM TUZILASTVOM, OD ZVEZDINOG DALJEG BITISANJA NA FUDBALSKOJ SCENI SRBIJE NECE BITI NISTA, A KAMOLI EVROPE..!!! SMRT FASIZMU I TOTALITARIZMU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Е,да ми је твој труст мозак бар 24 сата да се одморим ! А,о тим намештањима начуо сам нешто од Матеуса,Боје,Аспрогениса,Дмитровића ако само један од тих буде сведочио бит ће вам узето 10 титула и селите се право у бетон лигу !

      0
      0
      Odgovori
    • Ma 150 miliona kao Rajko… Pa će na kraju pored svih giganata koji se otimaju o njega otići u neki Izrael, Bugarsku, itd… A tih 4 milke će kao i do sada da plati narod…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter