0
Ostali sportovi

FOTO: HOTSPORT

RISTIČEVIĆ ZA HOTSPORT: Navijači, čekamo vas večeras, a i u petak. Uz vas je sve lakše!

Objavljeno: 28.10.15 u 13:10

Partizan večeras na svom bazenu od 20.00 časova počinje ovogodišnju priču u Ligi šampiona. Slično poput prošle sezone, poslužiće za stizanje iskustva, sazrevanje i uigravanje za Jadransku ligu i domaća takmičenja.

Već u prvom kolu crno-beli su na strašnom ispitu, u goste dolazi drim-tim iz Mađarske, Solnok.

-Sigurno da se radi o jednom od najozbiljnijih kandidata za osvajanje Lige šampiona. U pitanju je ekipa koja je sastavljena od šest, sedam mađarskih reprezentativaca i naša tri šampiona, (Gocić, Mitrović, Aleksić)… Biće bveoma teško, ali mi želimo da se pokažemo u najlepšem svetlu i da damo maksimum. Pokušaćemo i da iskoristimo ovu utakmicu i za pripremu derbija sa Zvezdom, koji je već u petak – počinje priču kapiten Partizana Dimitrije Rističević.

Trener Vladimir Vujasinović na Ognjena Stojanovića će moći da računa tek u drugom delu sezone. 

-Ne znam u kom sastavu ćemo igrati, imamo još dve, tri dileme.

Mladim šampionima bi mnogo lakše bilo da igraju uz huk sa tribina, a Rističeviću zadovoljstvo da prvi put kao kapiten povede saigrače u evropska iskušenja gledajući Grobare ispred sebe. Srce bi bilo puno i crno-beloj deci, trojci iz Solnoka, koja je tamo navikla na pune tribine.

-Podrška navijača bi nam mnogo pomogla. Pozivam pristalice Partizana da dođu i da podrže ovaj mladi tim večeras, ali i u petak. Sigurno je da ćemo se boriti i da ćemo dati sve od sebe i pokušati da ih obradujemo. Lakše nam je da igramo pred Grobarima, videlo se to i prošle sezone kada smo uz njih uspeli da napravimo dva velika preokreta protiv Galtasaraja i Crvene zvezde.

O dometima u grupi B u kojoj su Pro Reko, Solnok, Jug nerealno je pomišljati da Partizan može da se nađe među tri ekipe i plasira se na završni turnir.

-Teško je očekivati prolaz na Fajnal-siks zbog veoma jake grupe. Očekujem pobede protiv Galatasaraja i OSC na našem bazenu – zaključio je Rističević.

Kao i uvek, dužnost Partizana, bez obzira na mladost i besparicu, je da dostojno brani svoje boje i predstavlja Srbiju u najjačem klupskom takmičenju. Momci će to i učiniti, a sve bi bilo lakše uz navijače. Red bi bio da pozdrave šampione i jedne i druge zemlje…

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Liga šampiona

Prvo kolo
A grupa
18.00 jadran HN-Primorje
18.45 Eger-Olimpijakos
19.15 Barseloneta-špandau

B grupa
18.30 Rro Reko-Galatasaraj
20.00 Partizan-Solnok
20.15 OSC-Jug

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter