0
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

POPOVIĆ: Hvala publici u Zubinom Potoku

Objavljeno: 28.10.15 u 15:56

Čukarički je uspešno počeo odbranu trofeja u Kupu Srbije. U šesnaestini finala pobedio je trećeligaša Morku Goru u Zubinom Potoku sa 3:1.

– Znali smo da će ovo biti meč sa mnogo emocija i to smo naglasili u najavi utakmice. Naša obaveza je da uvek budemo profesionalci i na teren smo izveli najjači mogući sastav u ovom trenutku. Put je bio dug i naporan što svakako nije bila olakšavajuća okolnost pred ovaj susret. Prvo poluvreme smo kao i protiv Spartaka dobili sa 2:0, u nastavku meča opet smo hteli da privedemo utakmicu kraju na lakši način nego nego što to fudbal nalaže. Iz jedne čudne situacije primili smo gol, ali smo posle toga opet počeli da igramo onako kako znamo i umemo tako da je konačan rezultat bio zadovoljavajući. Mokra Gora je pokazala da ima kvalitet i da nije ni malo naivan tim. Na nama je da se što pre oporavimo, predstoje nam teški izazovi. Zadovoljan sam zbog nove pobede, prolaska dalje i činjenice da se niko od igrača nije poredio u ovom susretu. Hvala publici u Zubinom Potoku na prijatnom dočeku i fer navijanju – istakao je posle utakmice šef stručnog štaba Čukaričkog Zoran Popović.

Zadovljan je i sportski direktor:

– Nikad ne možete da budete sigurni, ali stvarno ni jednog trenutka nisam sumnjao da se nećemo plasirati u naredni krug. Odigrali smo dobru utakmicu po teškom terenu. Momci su pokazali visok nivo profesionalizma, kontrolisali su igru i rezultat. Postigli smo golove na vreme, ispunili smo cilj i sada idemo dalje. Predstoji nam teška utakmica protiv Vojvodine. Zahvalio bih Mokroj Gori na domaćinstvu i želim im sve najbolje u nastavku sezone – rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir
Matijašević.

Utakmice osmine finala Kupa Srbije na programu su u sredu 2. decembra. Čukarički sledeći meč igra u prvenstvu u nedelju 1. novembra. U 16. kolu Superlige na Banovom brdu dočekuje Vojvodinu od 17 časova.

Pogledajte koji su to sve klubovi izborili dalju rundu takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter