5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter, Crop

NIKOLA JOKIĆ: Žofri Lovernj je više Grobar i Srbin nego Francuz, stalno priča o Partizanu (FOTO)

Objavljeno: 28.10.15 u 10:06

Srpski košarkaš, Nikola Jokić čeka svoj debi u svetu regularne sezone NBA lige koja je upravo počela mečevima prošle noći.

Tokom pripremnog perioda bivši igrač Mega Leksa izdvojio se kao jedan od najboljih igrača Nagetsa, a da je to tako svedoči i podatak da je bio najbolji strelac tima tokom pripremnih mečeva.

Sreća za Jokića jeste ta što se u Nagetsima već nalaze Jusuf Nurkić, momak iz Bosne, ali i bivši kapiten Partizana, Žofri Lovernj. Upravo Lovernj postao je jedan od najbližih osoba doskorašnjem igraču Mege.

Kako tvrdi mladi srpski internacionalac, reprezentativac Francuske i dalje je očaran Srbijom i Partizanom čije mečeve, uprkos obavezama, ne propušta.

– Žofri sve češće dolazi na treninge sa prvom rečenicom „Partizan je ponovo izgubio“. A, ja mu sve češće odgovaram sa „Mega je opet pobedila“. Lovernj je sjajan momak, on je više Srbin nego Francuz. Rekao mi je da će se jednog dana sigurno vratiti u Partizan – rekao je Jokić, prenosi Sportski žurnal.

 

 

Restaurant with my friend @jokara95 before we go to Salt Lake City

A photo posted by Joffrey Lauvergne (@7jololo7) on

0
0

5 Komentara

  1. ZOFRI LOVERNJ: 24. 04. 2014. -Ponosan sam sto sam bio vojnik Partizana !!! “ Od mog dolaska u Partizan konacno sam pronasao ono sto sam verovao da negde postoji, dobio sam svoju sansu i iskoristio je ! Duboko sam pocastvovan sto sam deo Partizana, tog jedinstvenog kluba s neponovljivom istorijom, njegov vojnik, igrac i kapiten, Duletova „Francuska legija“, da je rekao „kroz zid“, isli bi kroz zid, zajedno sa svom bracom na terenu !!! GROBARI LUDACI HVALA ZA SVAKU SEKUNDU BUKE !!! PARTIZANE TI SI MOJA LJUBAV PRAVA, MOJA KRV, MOJA KUCA I PORODICA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter