2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

LIGA ŠAMPIONA: Vladina deca se hrabro borila sa Solnokom (FOTO)

Objavljeno: 28.10.15 u 21:23

Vaterpolisti Partizana poraženi su u prvom kolu grupne faze Lige šampiona od Solnoka na Banjici 14:9 (8:4).

Golobrada četa Vlade Vujasinovića se hrabro borila sa mađarskim timom, koji je pretedent na evropsku krunu ove sezone. Partizan je vodio sa 1:0 i 2:1, ali snage za više nije imao. Solnok, sastavljen od reprezentativaca Mađarske i Srbije, na iskustvo je razoružao crno-bele i stigao do prva tri boda – 14:9.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U Partizanu je briljirao Subotić sa četiri gola, a u strelce su se „upisali“ Manojlović, Asanović, Vučinić, Gogov i Jakšić. Sa druge strane najefikasniji je bio Vamoš sa četiri gola, sidraš Mezei je „upisao“ tri, braća Varga po dva, a Janger i Bence po jedan. Zanimljivo da bivši igrači crno-belih i reprezentativci Srbije Gocić i Mitrović nisu postigli pogotke.

 

0
0

2 Komentara

  1. Uživanje je bilo gledati najbolji vaterpolo na svetu.

    Najbolja škola vaterpola sveta sa dečacima bebama, decenijama najmladji sastav i najvećim strategom sveta i pedagogom kao što je Paun, protiv tima sveta milionera od najboljih reprezentativaca, a nosioca igre Srbije, Madjarske i Australije sa 2 najbolja bivša igrača Partizana.

    Bez Mandića i Sora…

    Ostao samo Vujas, dok mu ne pukne film… Za vodu rade a protiv miliona igraju..

    Subotić je novi dijamant.

    Sve titule svake godine bi bile naše da nije programa…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter