0
Ostali sportovi

KO NE MOŽE U ARENU: B92 prenosi finale SP u kik-boksu

Objavljeno: 28.10.15 u 16:36

Svetsko prvenstvo u kik boksu održava se u Beogradu u poslednjoj nedelji oktobra, a gledaoci televizije B92 imaće priliku da u direktnom prenosu ekskluzivno vide najatraktivnije finalne borbe u petak 30. oktobra od 23 časa.

Kik boks se polako vraća u zemlju koja je nekada bila simbol ovog sporta. Više od hiljadu najboljih takmičara iz celog sveta boriće se za titulu svetskog prvaka baš u Beogradu, a šampionski pojas braniće domaći borac Ljubo Jalovi.

Najveći asovi kik boksa iz Srbije, Nenad Pagonis, Ljubo Jalovi, Stevan Živković, Aleksandar Konovalov i ostali pokušaće da u Beogradu potvrde da se nalaze u samom svetskom vrhu. Najveća dvorana na Balkanu, najbolji kik bokseri i kik bokserke iz celog sveta i najkvalitetnji srpski borci odmeriće svoje snage u finalnoj večeri Svetskog prvenstva u kik boksu u beogradskoj Kombank Areni.

-Očekujemo jaku konkurenciju, ali znamo kakovi smo mi Srbi. Ove godine smo uneli strah i trepet u svetu u svim sportovima. Mislim da ćemo imati mnogo zlatnih medalja i da ćemo nastaviti uspešan niz – izjavio je kapiten reprezentacije Srbije Nenad Pagonis za TV B92.

Finale je u petak 30. oktobar u 23.00 na TV B92.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter