7
AdmiralBet ABA Liga

DOGOVOR KUĆU GRADI: Pomeren termin košarkaškog derbija

Objavljeno: 28.10.15 u 15:47

Meč 8. kola ABA lige u kojem je Crvena zvezda trebalo da dočeka Partizan u ponedeljak u Pioniru sa početkom od 21 sat pomeren je za dan kasnije.

Kako saznaje portal Mondo dve strane su postigle dogovor oko promene termina, a važnu ulogu je igrala i televizija Arena Sport koja ima ekskluzivna prava na prenose ABA JTD lige.

Konačan dogovor je da utakmica bude odigrana u utorak, 3. novembra, sa početkom od 18 sati kako ovaj meč ne bi „uleteo“ u termin Lige šampiona čije utakmice počinju od 20.45, a takođe ekskluzivna prava su u vlasništvu navedene televizije.

Glavni razlog pomeranja utakmice je gostovanje Crvene zvezde Himkiju u Moskvi u petak, tako da crveno-beli ne bi imali dovoljno vreme da se pripreme za naredni meč.

U dosadašnjem delu sezone klub sa Malog Kalemegdana ima skor od pet pobeda i dva poraza, dok je rival iz Humske upisao samo dva trijumf i izgubio je čak pet utakmica.

Crvena zvezda je u međuvremenu dovela novog igrača, dok je Partizan još uvek u potrazi za plejmejkerom i sve dalje je od angažovanja Lorenca Brauna, koji je u jednom trenutku slovio za najrealnije rešenje.

0
0

7 Komentara

  1. Ovo je bruka i sramota za Partizan i njegovu upravu! Kakvi kompromisi sa najvecim zlom naseg sporta mafijaskom pudlom. Setice se stariji navijaci kada je pre nekoliko sezona Partizan igrao u Cetvrtak Euroligu i zatrazio odlaganje derbija a cigani su ga odlozili ali za Subotu u od 12 ili 13 h sto je ne zabelezeno u korijoj istoriji nase kosarke.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zbog ovakvih franjevaca kakav je ovaj grobar do koske i treba staviti tacku.Taman je Coviceva NBA pudlica uspela da izdejstvuje blagonaklonost gazda Cove, tek sto je dogovoren jedan sportski i korektan odnos, odnos u kome se normalno mora znati ko je srpska sportska institucija, a ko franjin projekat, eto ih ovi ovakvi. Zlacane, ima cika coki jednu bonu za tebe, samo budi miran

    0
    0
    Odgovori
  3. I treba da se uspostavi neka normalna komunikacija izmedju dva kluba. A ne ono sranje od pre dve sezone. U reziji covica i vujosevica je doslo i do one tuce igraca i raznih sranja medju navijacima

    0
    0
    Odgovori
  4. A kada se pogledas u ogledalu ne licis li mozda sam na neko tursko kopile? Mislim jesi li onako crnomanjast ili si plav kao sloven?

    0
    0
    Odgovori
  5. Koji bre „dogovor“..??!!! .!. XXAAXXAA .!. Kada se sa FABRIKANTOM LAZI, SPINA, OBMANE I PREVARE NESTO MOGLO DOGOVORITI.. KADA SU NAM USKRATILI SPONZORE, OBECANU HALU NISU ISPOSTOVALI, POREZ NA POREZ, KAMATU NA KAMATU NAM UDARAJU, GORE NEGO KADA SMO POD TURCIMA BILI 500 GODINA I KADA SMO KAO POSLEDICU SVEGA „DOBILI“ NJIHOVU KOPILAD U NASLEDJE OD PETOVEKOVNE OSMALIJSKE OKUPACIJE, SADA JOS DA SE DOGOVARAMO SA SINOVIMA BLUDNICA..??!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Morali su da se dogovore,da ne bi bilo 50 razlike,ovako će ih svetinja nakantati sa 20-tak i biće svi zadovoljni.Peković pokušava da spusti loptu i da ima korektne odnose,kako i treba sa najvećim srpskim brendom a ne kao onaj prodavac magle,demagog,fabrikant laži i prevara,Vujošević,koji je isprao mozak,svim idiotima koji navijaju za komšiju malog.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter