8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNO: Rastali se Sofo i Zvezda

Objavljeno: 28.10.15 u 19:30

KK Crvena zvezda Telekom i Sofoklis Skorcanitis danas su i definitivno sporazumno su raskinuli saradnju, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Crvena zvezda je tom prilikom zahvalila grčkom košarkašu na svemu što je učinio tokom boravka u Crvenoj zvezdi, u koju je stigao u avgustu, kao i na velikom razumevanju prilikom prekida saradnje sa lubom.

KK Crvena zvezda Telekom je poželela mnogo sreće Sofoklisu Skorcanitisu u nastavku karijere.

Govorkalo se da bi bivši reprezentativac mogao da pojača atinski AEK, a umesto njega u Crvenu zvezdu je već stigao Vladimir Štimac.

Košarkaškim kuloarima glasno se šapuće da tu neće biti kraj rekonstrukcije tima pošto uprava i stručni štab nisu zadovoljni učinkom pojedinih igrača.

Jeste li čuli da je pomeren „večiti derbi“ i iz kog razloga?

0
0

8 Komentara

  1. Do kraja decembra resavace se statusi Rebica,Mekela i Tompsona. Rebic je nezadovoljan minutazom a dvojica stranaca ne zadovoljavaju igrom.

    0
    0
    Odgovori
  2. grobaru,, do koske,,javi mi se utorak,posle derbija da ti nesto pojasnimo nemoj opet bjezati u misiju rupu po obicaju!!

    0
    0
    Odgovori
  3. PEKmen reaguj, vrati DV i Big Sofo ce razbijati, Radonja nema pojma kao ni gazda mu JEFTINI DEMAGOG
    I POLITIKANT… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Lepo im je izasao u sisret samo pola godisnje plate ce morati da mu isplate s obzirom da nisu ispostovali ugovor i nije imao minutazu koja mu je bila garantovana.

    0
    0
    Odgovori
    • On je u svim klubovima,gde je igrao,imao ovoliku minutazu kao u Zvezdi.Sa ovom kilazom vise i ne moze,stalno bi bio povredjen,tako da bi ti bilo bolje da ne lupas gluposti i obmanjujes javnost.Takodje,ako odmah potpise za drugi klub,nece biti nikakvih penala za Zvezdu,da mu isplacuje vise nego sto je odigrao.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter