10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDU RAZOČARAO: ‘Precrtani’ Sofo probudio interes grčkih klubova

Objavljeno: 27.10.15 u 11:33

Kako stoje stvafri, Sofoklis Skorcanitis najverovatnije je odbrojao poslednje dane u crveno-belom dresu.

Na papiru najveće pojačanje crveno-belih, popularni Big Sofo“ nije putovao sa ostatkom ekipe u Valjevo na okršaj sa Metalcem pošto se umesto njega u timu našao novjalija Kvinsi Miler.

Crveno-beli su i bez grčkog internacionalca savladali Metalac rezultatom 68:62, a po svemu sudeći glasine o kojima se po košarkaškim krugovima priča već neko vreme, da se Skorcanitisu smeška otkaz, mogle bi vrlo lako da budu i istinite.

Naime, grčki mediji saopštavaju da će, nakon što zvanično bude objavljen rastanak korpulentnog centra sa Crvenom zvezdom, ovaj košarkaš dalju karijeru nastaviti u AEK-u. Upravo ovaj grčki klub bio je u kombinacijama za angažman Sofoa i kada se šuškalo o dolasku Grka u crveno-bele, što samo dodaje ulje na vatru.

Sofoklis Skorcanitis za ekipu Crvene zvezde ove sezone beleži po svega 4,5 poena u ABA ligi.

 

0
0

10 Komentara

  1. ..Posle Eltona Brauna, SHILBA, JOS JEDNA VEOMA „USPESNA“ I PRESKUPA PROCENA OD KLEPTOMANA DRUSTVENIH DOBARA, FABRIKANTA I NJEGOVIH SLUGANA PO BUDZET R. SRBIJE, UDAR PO STARIM I BOLESNIM, DECI I TRUDNICAMA…!!! DOKLE BRE VISE RASIPANJA NASIH PARA U ZLO I SEME RAZDORA SRBIJE !!!! STOP CIGANIZACIJI SRBIJE !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • jasta…dok je Tadic aplaudiro iz loze, nije se pitalo odakle pare za McCaleba, Laazme, Gist i ostalih „jeftinih“ igraca…

      0
      0
      Odgovori
    • Ocit primer coveka bez svog licnog zivota. Ne prihvacenog od drustva . Koji svu svoju frustraciju izbacuje ovde.
      Znaci potpuno nevazno dal je vest o zvezdi il partizanu , taj pise jedno isto. Ponekad malo zameni imena al sustina je ista

      0
      0
      Odgovori
    • Eno Dule ti gubi mesto predsednika oce onaj vas pametni funkcioner koji nikad loptu u ruke nije uzeo A pritom je 90-tih bio jako „pošten“ da zameni još poštenijeg pa tamo leči komplekse… I da…da ne zaboravim…NEMOJ DA ZABORAVLJAŠ DA PIJEŠ TABLETE ČOVEČE MOZAK TI OTIŠAO U TRI LEPE sve vidiš sad CRVENO BELO

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter