0
Evropske lige

ALEKS TEŠEIRA: Želim u Juventus!

Objavljeno: 27.10.15 u 14:10

Najbolji strelac Šahtjora Aleks Tešeira veoma je ‘zagrejan’ za prelazak u Juventus, ukoliko stigne prava ponuda od ‘Stare dame’.

Napadač Šahtjora iz Donjecka jedan je od mnogobrojnih Brazilaca koji su svoj evropski fudbalski put prokrčili u ukrajinskom timu. Ove sezone Aleks Tešeira nalazi se u formi svog života, pa su se pojavila interesovanja najvećih evropskih klubova. Jedan od njih je i torinski Juventus.

– Juventus je jedan od najvećih klubova u Evropi. Čuo sam za interesovanje i drago mi je zbog toga. Ukoliko pošalju ponudu koja bi zadovoljila Šahtjor i mene, bio bih veoma srećan da predjem – rekao je Aleks Tešeira.

Tešeira se nalazi u fantastičnoj golgeterskoj formi, najbolji je strelac Šahtjora sa 16 postignutih golova u ukrajinskom prvenstvu i jedan u Ligi šampiona. Ovo mu je peta sezona u Šahtjoru, a ponikao je u domovini u Vasko de Gami.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter