8
AdmiralBet ABA Liga

POSTAJE BIVŠI? Zvezda otpušta zvezdu?

Objavljeno: 26.10.15 u 00:09

Teško je zameniti Bobana Marjanovića. U Crvenoj zvezdi su se nadali da bi to mogao da uradi iskusni Sofoklis Skorcijanitis, koji je letos na Mali Kalemegdan stigao kao veliko pojačanje.

Iako je njemu super u Srbiji i kaže da se nikada bolje nije osećao u poslednje tri godine i da je odlično fizički spreman, njegovim učinkom nisu zadovoljni navijači, a verovatno ni stručni štab i Uprava. Šuškalo se i ranije da ima nekih problema, pa i nesuglasica sa trenerom Dejanom Radonjićem…

Specijalizovani košarkaški sajt Sportando je ponovo potegao priču o njegovom odlasku, ali i naveo da Zvezda već traži novog centra. Sofo je u dosadašnjem delu sezone prosečno beležio pet poena i tri skoka u ABA ligi, a na istom nivou je i u Evroligi, sa samo pet poena.

Skromno, jako skromno, a o tome smo pisali i pre neki dan.

0
0

8 Komentara

  1. Problem je njegova ogromna plata 1 100 000 godisnje a realno je ne zasluzuje. Bobi je igrao za 400 000 a ucinak mu je bio 100puta veci

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako se znalo da Jovic, Lazic i Dangubic imaju problema sa sutem, zasto su dovedena jos dva losa sutera Mekel i Thompson. Posle im Sofo kriv jer ne moze da otrese pet igraca sa svojih ledja.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dajte čoveku šansu, setite se Đenke. On treba da ulazi kao zamena za Cirbesa, ali dunđer od trenera očigledno ništa ne vidi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter