12
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

AL ĆE LEPO DA SE SEDI BAŠ: Ovo su nove stolice Partizana (FOTO)

Objavljeno: 26.10.15 u 15:07

Svetski i evropski Partizan. Dugo očekivane Sparco stolice, koje će biti postavljene na zapadnom delu atletske staze stadiona, a na kojima će sedeti igrači i stručni štab, tokom sledeće nedelje iz Italije stižu u Beograd.

Podsećamo da je FK Partizan potpisao dvogodišnji ugovor sa renomiranom kompanijom Sparco, evropskim liderom u proizvodnji sedišta, sportskih sedišta, kao i sportskog asesoara. Pored fudbala, kompanija Sparco sponzoriše i šampionske klubove u odbojci, košarci, moto-trkama, dok se njihova sedišta za igrače i stručni štab nalaze u klubovima poput Palerma, Torina i Sasuola u italijanskoj seriji A, i Olimpijakosa, Deportiva La korunje, Dnjepra…

FOTO: FK PARTIZAN
FOTO: FK PARTIZAN

– Istina je da su rokovi probijeni za mesec i po dana, ali mi iz FK Partizan smo imali razumevanja za kolege iz Italije, budući da će prvi put na našem stadionu pored stolica za stručni štab, biti postavljena i konstrukcija, koja će pokrivati Sparco sedišta. Čim budu transportovane iz Italije za Beograd potrebno je svega nekoliko dana da se sve finalizira. – kaže direktor marketinga FK Partizan gđica Snežana Filipović.

Ovako će izgledati nove Sparco stolice FK Partizan.

FOTO: FK PARTIZAN
FOTO: FK PARTIZAN

Lepe su sstolice, samo što će crno-belima mnogo više prijati u Evropi, nego u SLS u kojoj imaju -16 u odnosu na Zvezdu. Zato i stižu šale na njihov račun….

A možda se iz svega toga zaista izrodi neka saradnja i sponzorstvo, ko zna…

0
0

12 Komentara

  1. Do juce su svi cigani govorili kako ce „crveno beli iz evrope“ da nas napune, sad kao imace samo jos jednu pobedu. E moji cigani. Izbaceni od kazahstanskog kluba, Borat vas dobio sunce li vam vase… Pali su i az i augsburg, a mi smo samo mali PARTIZAN 🙂 Do jaja izgledaju stolice, mada ne pamtim kad sam poslednji put seo na jugu 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. ‘Svetski i Evropski partizan’,hahahaha,napravise stolice giganta.Dobice stolice,sada ce da igraju bolje zbog toga,imace jos jednu pobedu do kraja,i to je to,hahaha
    .I. .i. .i. .i. xaxaxaxa .i. .i. .i. .I.

    0
    0
    Odgovori
  3. FUL, TAMAN ZA ULAZAK U LIGU SAMPIONA SLEDECE GODINE, SAMO DA NE ZABORAVIM DA BORCU ZA ISTINU I COVEKU KOJI JE JEDAN OD ZASLUZNIH ZA UEFIN KATANAC NA PECURKANU-DZONIJU, ZAHVALIM !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter