0
Evropske lige

ROBEN: Gol stigao kao nagrada

Objavljeno: 25.10.15 u 12:12

Krilni napadač Bajern Minhena, Arjan Roben, smatra da je pogodak koji je postigao u duelu sa Kelnom stigao kao nagrada za trud koji je uložio kako bi se oporavio od povrede.

Fudbaleri minhenskog kluba savladali su Keln sa ubedljivih 4:0 i tako su nastavili svoju trijumfalnu seriju stigavši do jubilarne 10. pobede u Bundesligi.

Holandski 31-godišnjak odigrao je meč nakon što je gotovo dva meseca proveo pored terena oporavljajući se od povrede. 

– Svaki put kada pauzirate sa terena neko vreme morate da sačekate i vidite kako će taj povratak izgledati. Jako sam srećan, pre svega, što sam ponovo na terenu – kazao je Roben.

– Mislim da sam iznenadio mnoge sa dobrom formom od samog starta, ali sam trenirao jako kvalitetno i osećao se dobro. Postići prvi gol posle povrede je lepa nagrada za sav trud koji sam uložio. Kada uz to pobedite sa 4:0, dan je još bolji – kazao je Roben.

Roben je do gola stigao u 35. minutu i bio je to njegov 75. pogodak u Bundesligi nakon što je propustio sedam nedelja zbog povrede koju je zaradio igrajući za tim sa državnim grbom.

– Najteže za svakog fudbalera jeste kada ne može da igra, već je prisiljen da gleda saigrače – dodao je Roben.

– Onda morate da se usresredite na oporavak i svu pozitivnu energiju da kanalište u tom pravcu. Sve sam uložio u oporavak. Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene. Uspeo sam, sada sam se vratio i tu sam – kazao je Arjen Roben.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter