0
Evropske lige

VAN GAL: Siti je favorit pred derbi Mančestera

Objavljeno: 24.10.15 u 14:17

Trener Mančester Junajteda Luj van Gal smatra da je gradski rival favorit pred okršaj dva velikana u 10. kolu Premijer lige.

Iako se novi derbi Mančestera igra na ‘Old Trafordu’, menadžer Junajteda ne smatra da će ‘teatar snova’ biti od prevelike prednosti svom timu. Ulogu favorita prepušta ‘građanima’.

– Ako pogledate činjenice, jasno je da su oni prvi, a mi treći na tabeli. Takođe je značajna razlika u broju postignutih i primljenih golova i zato mislim da je Siti favorit – rekao je Holanđanin, a prenosi ‘Skaj Sports’.

Van Gal je dodao da i raspored ide na ruku njihovim protivnicima.

– Oni su utakmicu Lige šampiona u sredu protiv Sevilje igrali kod kuće, dok smo mi morali da na deleki put u Moskvu na duel protiv CSKA – istakao je menadžer ‘crvenih đavola’.

Mančester Siti ima 21 bod na prvom mestu Premijer lige, svega dva više od gradskog rivala Junajteda, koji zauzima treću poziciju na tabeli.

Duel na ‘Old Trafordu’ igra se u nedelju od 15 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter