3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U PRAVI ČAS: Partizan dobio pojačanja za okršaj sa Mladosti

Objavljeno: 24.10.15 u 09:32

Kako stoje stvari, trener Partizana, Ljubinko Drulović, imaće nova kadrovska rešenja za meč Superlige, sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Ukoliko ste pomislili da su crno-beli u sred sezone uspeli da angažuje nekog igrača koji je nekim čudom uz to i dobio registraciju da može da igra – nećete biti u pravu.

Ipak, trener Drulović će, za razliku od debija u Ligi Evrope i meča sa Atletik Bilbaoom, na ovom susretu moći da računa na dvojicu izuzetno važnih igrača: Stefana BabovićaAbubakara Oumarua.

Zamenik kapitena šampiona Srbije oporavio se od povrede zadnje lože i predvodiće crno-bele u Lučanima. Sa druge strane, brzonogi Kamerunac još oseća bol, ali je počeo da trenira sa ekipom i veliki su izgledi da i on bude spreman za superligaški orkšaj, prenosi Informer.

Parni valjak“ će svoj susret 15. kola Superlige igrati u nedelju od 16.00 sati.

0
0

3 Komentara

  1. Sreca sto je dobio pojacanja,pa su izvukli bod,inace bi izgubili a jos bolje je sto su stigli u pravi cas i sto imaju sanse da stignu lidera na tabeli…samo juce.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je sa fofanom? Koliko ja znam vratio se iz kine, tako pise i na transfermarktu !
    To bi bilo dobro da novinari ispitaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter