3
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SRLS: Zvezda bolja u rukometnom derbiju (FOTO)

Objavljeno: 24.10.15 u 20:07

Rukometaši Crvene zvezde zabeležili su i petu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u meču 6. kola kao gost u „večitom derbiju“ savladali Partizan sa 22:20 (10:11).

U vrlo uzbudljivom meču crno-beli su prvo poluvreme završili sa golom viška iako su većim delom tog perioda bili u rezultatskom zaostatku, da bi na pčetku drugog poluvremena došli i do +2 (12:10, 13:11, 14:12).

Serijom 3:0 izabranici Nenada Peruničića su preuzeli vođstvo (14:15) koje od tog momenta praktično nisu ispuštali odnosno Partizan je u tri navrata uspeo da dođe samo do izjednačenja.

Najefikasniji u pobedi Crvene zvezde bio je Mandić sa sedam golova, Dragutinović je dodao četiri, a Šotić tri pogotka. U domaćem timu bolji od ostalih bili su Radojković i Živković sa po pet pogodaka.

Posle nekompletnog šestog kola Crvena zvezda je na vrhu tabele sa 11 bodova, a prate je Partizan sa osam, kao i Sloga i Metaloplastika koji su uz meč manje osvojili opo sedam bodova.

0
0

3 Komentara

  1. Zar i ovde?Deremo ih u fudbalu,kosarci,odbojci,sad i u rukometu…jadnici ce pocrkavati od muke.Ajde organizujte neko prvenstvo u klikerima,mozda imaju neke sanse.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter