17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAT SE NASTAVLJA: Mijailović spreman da policiji ‘namesti’ Terzića

Objavljeno: 24.10.15 u 10:10

Mnogo prašine tokom prethodnih dana podiglo se kada je nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Nikola Mijailović javno kazao da mu je Zvezdan Terzić tražio da namesti utakmicu sa Voždovcem

Zbog svega toga, kako piše Kurir, policija je dobila zahtev Višeg tužilaštva da se sasluša bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović.

Kako dalje ovaj list navodi, očekuje se da Mijailović dobije poziv za saslušanje tokom naredne sedmice, kada će policiji dati sve infromacije kojima raspolaže.

Nekadašnji kapiten crveno-belih nema problem da „namesti“ Terzića sa kojim nije u dobrim odnosima i koji ga je, praktično, proterao iz voljenog dresa.

– Poziv nisam dobio, ali mu se nadam. Policija me još nije zvala, ali jesu ljudi iz FSS. Zvao me je general Mirkov i sa njim treba da se vidim. Raduje me i da će FSS pokrenuti istragu. Sve što sam pričao za novine proteklih dana kazaću i nadležnim organima – kazao je popularni Džoni za Kurir.

Upitan zbog čega ranije nije izlazio u javnost i otkrio kako je Terzić pokušavao da namesti utakmicu prošle godine, Nikola Mijailović je imao spreman odgovor:

– Mislio sam da će nešto da se promeni u srpskom fudbalu. Niko nema petlju da pokrene stvari, svi sve znaju i vide, a niko ništa ne preduzima. Tako je već godinama unazad, pa cela Srbija to zna. Žao mi je što FSS tako funkcioniše. Baš zbog toga i nemamo rezultate – poručio je Mijailović.

Inače, Mijailović je član Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, a ovaj organ uputio je oštru protesnu notu Arbitražnoj komisiji FSS koja je donala odluku da se Mijailoviću raskine ugovor sa crveno-belima.

0
0

17 Komentara

  1. Nisam bas optimista da bi neko mogao (smeo) da procesuira cenjenog magistra u ovom rezimu. Njegov trijumfalni povratak sa skolovanja iz Amerike (Sv.Stefan-Milocer) nikako nije slucajan.

    0
    0
    Odgovori
  2. josife ti bi rekao da je tezić poštenjačina.pazi samo da uđu li uefa i fifa u klub i slivanje para i odjedno sa 60 na 40 miliona smanjen dug klubu kako i odkudas a nema ih godinama u evropi.sve je to ista bagra u klubovima i savezu

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisam ni citao tetst jer nazalost od ovoga nece biti nista ko Ako terza progovori i povuce se sobom celu jelen smrdljivu ligu . Ovaj covek bi trebalo da se zali uefi a ne srpskim govnima

    0
    0
    Odgovori
  4. Nisam ni citao tetst jer nazalost od ovoga nece biti nista ko Ako terza progovori i povuce se sobom celu jelen smrdljivu ligu . Ovaj covek bi trebalo da se zali uefi a ne srpskim govnime

    0
    0
    Odgovori
  5. Sine .. sad stvarno s..e. !!!! Ajde dosta vise – jesi ti fudbaler ili torokusa?!???? Daj bre na koga ti udaras .. nemas pojma jel ??? Idi u Kinu igraj fudbal i mani se corava posla …

    0
    0
    Odgovori
  6. Ovaj što se potpisuje kao Milan je vjerovatno neki turčin pa mu nije u interesu da se srede stvari u srpskom fudbalu. Pa Milane za razliku od vas zvezdaša mi partizanovci navijamo za to da se stvari srede. Nismo kao vi da nam je samo Tole kriv kada smo drugi i da samo tada skandiramo Tole lopove. Mnogo veće zlo za srpski fudbal je Tvorzić a eto to ti potvrđuje i vaš doskorašnji kapiten u koga ste se doskora kleli a sada se kunete u klasičnog kriminalca.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ovaj sto se potpisuje kao stari zvezdas, verovatno je stari dervis ili franjevac. Jel te to tata Vucela uci spinovanju, botu franjevacki.U trenutku kada fudbalskom i kosarkaskom klubu Crvena Zvezda, ide zaista dobro, navijaci moraju da znaju da ce franjevci pokusati da ih na svaki naci, koji sa sportom nema veze destabilizuju. To je skola Vujosevic Duska, Bjeke, Zeke sada Vucele. Da ne bude zabune nije Terzic cvecka, ali je od ovih gore pomenutih barem za nijansu posteniji, i nemam ja nista protiv da se on skloni iz Zvezde, samo da to ne bude preko ledja kluba. Inace, sto se Mijailovica tice, nije ni on cvecka, a da zaista toliko voli Zvezdu, nasao bi drugi nacin da se obracuna sa njim mimo kluba.

    0
    0
    Odgovori
  8. Tebi baš nije dobro.Znaš sam kako ide u našu zemlju.Sve ovo će da se zataška i da ostane na optužbama.ZVEZDA ĆE DA SLAVI TITULU….a ti nastavi da pratiš naše vijesti!

    0
    0
    Odgovori
  9. SAMO NAPRED DZONI, POVRATKA VISE NEMA ! Poruka rentiranim : ZNATE DA CETE USKORO „UMRETI“ I CEMU ONDA STRAH I BES PREMA DZONIJU !!?? VASE TESKOCE NISU PROISTEKLE IZ HAOSA, ILI RASULA, ILI BEZVLASCA, VEC, NAPROTIV, IZ PRETERANOG LOPOVLUKA OD STRANE SOPSTVENIH LEGENDI KLUBA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter