1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA: Verujem u evropsko proleće

Objavljeno: 24.10.15 u 12:41

Predsednik FK Partizan, Zoran Popović, uveren je da će njegov klub uspeti da „prezimi“ u Evropi i da će prvi put od sezone 2004/05. uspeti da zaigra na „Starom kontinentu“ i nakon zimske pauze.

Partizan je u četvrtak sa 2:0 poražen od Atletik Bilbaa u Humskoj ulici. Ipak, u prva dva susreta grupne faze Lige Evropa upisao je dva trijumfa.

– Bilbao je po kvalitetu najbolji u našoj grupi i siguran sam da će izgarati i protiv Nemaca i protiv Holanđana, što nama i te kako ide na ruku. Verujem u evropsko proleće – rekao je Popović za „Sportski žurnal“.

On je dodao da mu se izuzetno dopao način na koji je novi strateg „Parnog valjka„, Ljubinko Drulović odlučio da postavi susret.

– Svidelo mi se kako je Ljubinko postavio igru, u Evropi mora tako, sa čvrstom odbranom. Nedostajalo nam je nekoliko igrača, pre svih Abubvakar da jurne u napad. Najbitnije da smo dali maksimum – podvukao je Popović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter