9
Košarka

NIŠTA OD NBA SNA: Ljubimac Grobara nije dobio ugovor, Peković bi njega mogao da pošalje u Partizan

Objavljeno: 24.10.15 u 22:06

Nekadašnji košarkaš Partizana Lester Bo Mekejleb neće ove sezone igrati u NBA ligi, makar ne u Nju Orleans Pelikansima koji mu nisu ponudili ugovor nakon predsezonskih utakmica.

Omaleni plejmejker je u četiri odigrana meča za Pelikanse prosečno beležio 2,8 poena i 2,3 asistencije što nije bilo dovoljno da privoli čelnike kluba da mu ponude saradnju.

Pored Mekejleba klub iz Nju Orleansa je uoči početka sezone otpustio još Džefa Edrijena i Brajsa Dehuan-Džonsa.

Podsećamo da predsednik KK Partizan Nikola Peković pokušava da uveri Lorenca Brauna da dođe u Beograd (nije dobio ugovor od Minesote) i zaigra za crno-bele, a ukoliko on definitivno odbije tu mogućnost možda bi mogao da pređe na Mekejleba.

0
0

9 Komentara

  1. Ovi sto Dulu kuju u zvezde, a o Bozicu sve najgore, samo su u jednom u pravu. Dulo jeste imao sistem koji je dugo gradio. Sistem se zasnivao na zastrasivanju sudija, igraca, funkcionera drugih klubova… Za stvaranje sistema koristio je psovanje, pljuvanje, stipanje, vredjanje, hvatanje za pevalicu, samaranje dok predsednik drzi vrata, telefonske pretnje sudijama u pola noci, bacanje kiseline na njihova kola, pretnje kristijanom iz prvog reda, vitlanje utokom od strane predsednika, voznju u gepeku po Avali, ponekad i uplate za letovanje sudijama direktno sa racuna kluba.O finansijskom kriminalu, blanko ugovorima, mesetarenju i preprodaji karata, primanja naknada od KS Francuske, pranju para i slicno i da ne govorim Ne radi se ovde o sistemu dragi moji dervisi, vec o kriminalnim radnjama, i da smo mi neka normalna zemlja neko bi ovo procesuirao, a titule osvojene kriminalom bile bi oduzete.

    0
    0
    Odgovori
    • Mozda bi i mogao da prihvatim ovo sto si napisao ali kada bi makar 10% bila istina….zasto ti pises o Duletu,pisi o Covicu,Terzicu,Toncevu,Kokezi i ostalim “ grofovima“ i „baronima“ iz vaseg dvorista,imas tu materijala da pises godinama i to zivu istinu,ne moras da lazes i lupetas.Razumem ja da ti je neprijatno secanje na njega i da te je strah da se ne vrati,sve je to normalno kad klub za koji navijas za 20 godina osvoji „3“ trofeja ali pokusaj da budes objektivniji i malo manje frustriran i iskompleksiran,mozda opet za 20 godina i osvojite neki trofej,naravno kad se neki vas igrac vrati iz NBA i ponovo „ozivi“ pravu Zvezdu svojim novcem a ne drzavnim,sve je moguce samo ne huli vise…

      0
      0
      Odgovori
  2. Jel Pekovic izvjavio da bi voleo da dovede Mekejleba ili ne? Ako je izjavio da bi mogao da posalje Mekejleba u Partizan, onda tako i kazite, a ako nije onda ove spekulacija nisu nikakva vest i prestanite da sirite gluposti i traceve

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma i Dzordana da kloniraju i dovedu u Ikonu, slabe vajde dok je Pera „trener“ Svetinje..Mislio sam da je RADONJA NEPREVAZIDJEN, ALI PERA MU JE OZBILJNA „PRETNJA“ i KONKURENCIJA ZA „TRENERA GODINE“…ZAO MI JE STO OVO PISEM, ALI TAKO JE..DUSKO VUJOSEVIC BI BAR DVE TEKME VISE DOBIO I NAJ**O SE MAME SVIMA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter