0
Evropske lige

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Neću nasedati na provokacije

Objavljeno: 24.10.15 u 10:31

Napadač Njukasl junajteda, Aleksandar Mitrović poručio je da neće dozvoliti sebi da nasedne na provokacije fudbalera Sanderlenda na predstojećem okršaju dva tima.

Jubilarno 10. kolo Premijer lige u nedelju od 13.00 sati doneće novu priliku Aleksandru Mitroviću da zatrese mrežu, pošto će se upravo tada sa svojim Njukaslom sastati sa Sanderlendom na gostovanju na „Sdionu svetlosti„.

Mitrović je, osim po golovima, postao poznat u Engleskoj i po svom prgavom temperamentu i označen je kao igrač koji je spreman krvnički da startuje na protivnika i vrlo lako da zaradi crveni karton. Ipak, bivši napadač Partizana kaže da neće pasti na istpitu.

– Znam da će pokušati da me isprovociraju, ali ostaću jak i pokušaću da postignem gol i pomognem svojim saigračima – poručio je Mitrović za klupski portal.

Sa druge strane, šef struke Njukasl junajteda, Stiv Meklaren, često javno hvali srpskog igrača, ali ovog puta ga je upozorio da bude oprezan na lokalnom derbiju severa ostrva.

– Želim da ostanem na ovom nivou… Biće dosta strasti u predstojećoj utakmici, ali ne želim da napravim istu grešku kao protiv Arsenala. Ovo je derbi. Imam samo 21 godinu, ali sam već odigrao dosta velikih utakmica i mogu da kažem da znam kako ih treba igrati – naveo je Mitrović.

Njukasl je minulog vikenda savladao Norič sa 6:2, a Mitrović se bio upisao u listu strelaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter