1
Evrokupovi

POTVRDIO KVALITET: Nesuđeno pojačanje Partizana majstorijom utišalo Liverpul i Klopa (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.15 u 08:46

Navijači Partizana posle ovoga još više mogu da tuguju zbog nedolaska ukrajinskog reprezentativca Marka Devića iz Rubina ovog leta.

Fudbaler Rubina iz Kazanja na početku ove sezone nalazio se u nemilosti trenera i ‘tavorio’ je u drugom timu gde je postizao golove i pokušavao da se na taj način nametne i uđe u prvi tim.

U tome je i uspeo već posle mesec dana, a da u Rubinu sada ozbiljno računaju na njega dokaz je i to što je zauzeo mesto u startnih 11 protiv slavnog Liverpula baš na ‘Enfildu’.

Taj sinoćni duel u 3. kolu Lige Evrope bio je interesantan po debiju nemačkog stručnjaka Jirgena Klopa pred navijačima ‘redsa’, ali mu je slavu barem na kratko ukrao Marko Dević.

Ukrajinski reprezentativac i nesuđeno pojačanje Partizana prethodnog leta je u 15. minutu na sjajan način prihvatio dugačak pas Olega Kuzmina, a onda još boljom reakcijom savladao Simona Minjolea za 0:1 i ‘muk’ na ‘Enfildu’.

Liverpul je kasnije izjednačio preko Emre Džana za konačnih 1:1.
 

0
0

1 Komentara

  1. To je dokaz kako radi nesposobna uprava. Da vidimo sposobnost na djelu, dovedite jednog bar od ove trojce: KLEO,MARKINJOS,TEJGO. Ili onu bracu Babunski u paketu,mislim da su u Barseloninom B timu. Nemojte bisernim idejama da se pored vas i Drulovic obruka. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter