3
Domaći fudbal

PONOVO PREOKRET: Ko će biti novi sportski direktor Partizana? (ANKETA)

Objavljeno: 23.10.15 u 09:25

Iako je Ivica Iliev sinoć gostujući na RTS-u nagovestio da će on biti novi sportski direktor crno-belih, drugo ime je u planu crno-belog rukovodstva.

Razne priče mogle su da se čuju na stadionu u Humskoj tokom duela crno-belih protiv Atletik Bilbaa. Poslednjih dana aktuelizovano je pitanje novog sportskog direktora kluba, a kao glavni favorit glasio je Ivica Iliev.

Posebno nakon njegovog gostovanja na RTS-u u kom je indirektno potvrdio da će mu baš to biti poklon za 35. rođendan koji uskoro sledi. Međutim, ‘Mondo’ ovog jutra prenosi informaciju da to neće biti Iliev, već njegov saigrač iz generacije 2003/2004 kada je Partizan prvi put ušao u Ligu šampiona.

U pitanju je Damir Čakar, čuveni ‘bombarder’ koji se pre Ilieva spominjao kao glavni kandidat za ovu funkciju. Iako nikada nije obavljao tu funkciju, kao ni Iliev, ‘borba’ između dva nekadašnja saigrača će se nastaviti, a odgovor bismo mogli da dobijemo vrlo brzo.

Šta vi mislite?

Ko bi trebao da bude novi sportski direktor Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

3 Komentara

  1. Objektivno sinoć je delovao kao neki klošar sa ulice,to treba da bude gospodin čovek,obrijan sa kravatom a da se razume u fudbal. Nesumnjam da će Vazura i bratija oko njega naći najgore rešenje preko koga će uni odlučivati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko god da dodje bice pijun ove politicke uprave koja deluje protiv kluba. Ne bi voleo da trosimo nama draga prezimena tek tako. Damire, Ivice… Ne radite to. Jednoga dana cete biti saucesnici najgore uprave kluba od nastanka nase svetinje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter