0
Američki fudbal

NFL: Sihouksi u konferencijskom derbiju u San Francisku uhvatili ‘poslednji voz’ za plej-of

Objavljeno: 23.10.15 u 08:25

U prvom meču sedmog kola NFL lige u američkom fudbalu Sijetl Sihouksi su slavili pobedu nad San Francisko 49-ersima rezultatom 20:3 (7:0, 10:0, 0:3, 3:0).

U ovu utakmicu oba tima ušla su sa skorom 2-4 i vrlo je verovatno da će poraženi već sada moći da se oprosti od plej-ofa za ovu sezonu, pošto se u ovom slučaju San Francisko nalazi na poslednjem mestu u konferenciji.

Zato je Sijetl mnogo bolje otvorio ovaj meč i predvođen oporavljenim Maršonom Linčom već u prvom ‘drajvu’ stigao do end-zone domaćina. Tada je, ove sezone vrlo loši Linč, ušao u svoj prepoznatljivi ritam i na sjajan način prosto ‘uleteo’ u end zonu za prvo poentiranje na meču.

Nešto kasnije je isti igrač, naočigled svih gledalaca na stadonu, ali i kraj malih ekrana, imao određenih problema sa zdravljem, zbog čega do kraja meča nije mogao da pruži svoju prepoznatljivu igru.

Ali jeste kvoterbek Sihouksa Rasel Vilson, koji je odlično predvodio svoj tim, a u drugoj četvrtini je pasom dugim 43 jarda pronašao Tajlora Lokita za drugi tač-daun na meču i, već tada, prelomljenu utakmicu.

U drugom poluvremenu San Francisko i Kolin Kapernik nisu uspevali da ugroze goste, a osim po jednog fild gola na obe strane i intercepcije dodavanja u end-zonu Rasela Vilsona, nismo videli ništa zanimljivo do kraja utakmice.

Statistika je u potpunosti bila na strani pobedničkog tima. Rasel Vilson je imao 18 uspešnih od 24 dodavanja za bačenih ukupno 235 jardi, za jedan tač-daun i dve presečene lopte. Maršon Linč je trčanjem osvojio 122 jarda i jedan tač-daun, dok je Tajlor Lokit imao pet uhvaćenih lopti i 79 jardi za jedan tač-daun.

Na drugoj strani, Kolin Kapernik je imao 13 od 24 dodavanja za 124 osvojena jarda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter