0
Evropske lige

KLOP POSLE DEBIJA NA ENFILDU: Nisam zadovoljan svojim poklonom…

Objavljeno: 23.10.15 u 10:06

Novi menadžer Liverpula Jirgen Klop debitovao je pred Liverpulovim navijačima u sinoćnjem meču protiv Rubina iz Kazanja.

– Veoma interesantna utakmica, bio je veliki izazov zbog Rubinovog kvaliteta. Nekada igrač više predstavlja veliku prednost, ali uglavnom zaustavi fudbal i donese bunker rivala. Nismo pokazali klasu, ali nije ni najgori dan u mojoj karijeri – rekao je Klop posle meča.

Utakmica nije počela najbolje za njegov tim, pošto je Marko Dević već u 15. minutu sjajnim golom doveo Rubin u prednost.

– Tim nema samopouzdanja, izgubili su osećaj za igru. Oni su igrali povučeno, tražili smo rešenje, ponekad smo ga imali, ali dosta odluka nije bilo na mestu. Morali smo i da se branimo bolje – istakao je nemački stručnjak.

Imao je zanimljivu konstataciju o prvom susretu sa navijačima na Enfildu.

– Kada prvi put dođeš u nečiju kuću, doneseš poklon. Ja nisam zadovoljan svojim poklonom. Osetio sam veliku podršku sa tribina, jedan od najboljih osećaja u karijeri, a potom sam se koncentrisao na utakmicu – zaključio je Jirgen Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter