14
Košarka

IPAK STIŽE IGRAČ IZ NBA: Peković našao pleja za Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.15 u 14:39

Partizanu treba još jedan igrač, da im je to želja potvrdio je i trener Petar Božić, mada je rekao da teško da za novac koju imaju mogu da dovedu igrača iz NBA.

Izgleda da će se to ipak dogoditi, jer kako saznaju Vesti online crno-beli su blizu angažovanja plejmejkera Minesote Lorenca Brauna.

Već vam je sve jasno, tu se najviše pita predsednik crno-belih Nikola Peković, koji je ujedno saigrač Brauna u Minesoti. 

Ovaj igrač sa tim klubom ima kratkoročni ugovor, pa ako on ne bude produžen, eto 25-godišnjeg plejmejkera u Humskoj! U Minesotu je inače stigao početkom godine, kao zamena za povređenog Rikija Rubija.

Braun je u NBA debitovao 2013. u Filadelfiji, a potom je dve sezone proveoo u razvojnoj ligi. Igra i na poziciji beka šutera.

Evo nekih njegovih poteza:

Izvor: YouTube/DownToBuck

0
0

14 Komentara

  1. NEKO IMA LEGENDU PEKMENA, A NEKO KOORDINATORA COKIJA.. .!. XXAAXXAA .!. KRAJ TURSKE SAGE, NEMA VISE, NE PONOVILO SE NIKADA VISE TAKVO ZLO ZASNOVANO NA SRPSKOJ (KiM) MUCI !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Na snimcima utakmica Letnje lige čuje se kako američki komentator izgovara „Lorenzo Braun“, dakle ime mu se čita kako se piše, sa Z.

    0
    0
    Odgovori
  3. Realno, Zvezda je jača ove godine od Partizana kao i prethodne. Međutim, nemaju lidera u ekipu, nemaju lokomotivu koja ce ih vuci. Nasuprot tome, ioako sam bio skeptican za Partizan, mislim da polako zavezuju cvor ekipe i smatram da mogu u f4 ABBA lige. Zvezda je juce pokazala u Madridu da imam mnogo oscilacija u svojoji igri, ali svakako to treba ocekivati od njih, jer su svi kljucni igraci od prosle sezone otisli. Pozdrav!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter