2
Domaći fudbal

SVE REŠENO: Partizan izabrao novog sportskog direktora?

Objavljeno: 22.10.15 u 09:50

Kako stoje stvari, pitanje oko povratka funkcije sportskog direktora u ekipi Partizana je rešeno.

Navodno, klub iz Humske već je obavio pregovore sa ljubimcem juga, Ivicom Ilijevom koji je prihvatio novo ovo mesto u klubu u kojem je i počeo svoju karijeru.

Naime, kako prenosi portal Mondo, do ove informacije došlo se sasvim slučajno. Ekipa reportera želela je da uzme izjavu od bivšeg napadača Partizana o predstojećem meču sa Atletik Bilbaoom u Ligi Evrope.

Međutim, razgovor novinara SOS kanala sa Ilijevom za trenutak je prekinuo jedan funkcioner kome se iz usta otrgla opaska „eto, Ilijev daje prvi put izjavu sa nove funkcije“.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ipak, Ilijev je u daljim komentarima odlučio da ostane „zakopčan“.

– Došao sam samo da uzmem karte za meč sa Bibaoom i da pogledam trening – prokomentarisao je Ilijev. Ipak, na repliku reportera „gde ima dima ima i vatre“, Ilijev je kroz osmeh konstatovao:

– Ima dima – poručio je bivši napadač crno-belih i potencijalno novi sportski direktor kluba iz Humske.

0
0

2 Komentara

  1. I kakvo iskustvo ima ovaj fudbaler (Iliev) da bi imao tu funkciju u upravi kluba? Gde je on to silno igrao, u kojim evropskim jakim i poznatim klubovima osim u Partizanu, kako onda on da ima neko iskustvo u dovodjenju fudbalera, ako covek nije dalje krocio od osrednjih fudbalskih ekipica???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter