0
Evrokupovi

HAMAN: Murinjo praktično prosi otkaz

Objavljeno: 22.10.15 u 12:09

Nekadašnji fudbaler Liverpula, Ditmar Haman, izjavio je da menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, praktično, prosi otkaz.

Fudbaleri Čelsija razočarali su ponovo. Ovog puta oni su odigrali mršavih 0:0 sa kijevskim Dinamom u Ligi šampiona, a pritisak za vratom Portugalca raste iz dana u dan.

Nekadašnji nemački reprezentativac i bivši provtimac Liverpula, Ditmar Haman, smatra da se Murinjo prezaistio posla u taboru londonskih „Plavaca„.

– Pojedine stvari koje izvodi Murinjo u poslednje vreme nisu daleko od topljenja nuklearnog jezgra koje će eksplodirati svakog momenta – kazao je Murinjo

– Nisam siguran šta se događa sa vlasnikom kluba i kakve su tamo okolnosti, ali mi sve to što Murinjo radi u poslednje vreme deluje kao da praktično prosi otkaz – kazao je Haman.

– Ono što me brine kod Čelsija jeste da gotovo da svaki igrač podbacuje. Ukoliko želiš da izazoveš reakciju igrača i onda ga postaviš na klupu kao što je Murinjo uradio sa Azarom u jednom trenutku, to nije problem. Ali, onda se takav igrač ne uvodi u igru u 89. minutu meča kako bi se ponizio još dalje – smatra Haman.

– A to je ono što Murinjo radi sa gotovo svim igračima. Branislav Iavnović je označen kao igrač koji nije igrao dobro ove sezone, što je možda i istina, ali ukoliko Murinjo želi reakciju od nekoliko igrača to je sasvim dovoljno. Ali, on to radi sa celim timom – poručio je Nemac.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter