4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI: Prolazimo grupu! Možemo i u Bilbau da igramo, nisu oni vanzemaljci!

Objavljeno: 22.10.15 u 22:05

Partizan je u 3. kolu LE poražen od Bilbaa u Humskoj sa 2:0.

-Imamo potencijal i verujem da uz dobar rad možemo da kažemo svoje u grupi i prođemo je. Sve je i dalje u našim rukama, tu smo, borićemo se jer znam koliko je važno da prođemo grupu. Hoćemo i možemo da je prođemo – rekao je Stevanović novinarima posle utakmice.

Crno-beli imaju šest bodova, koliko i Atletik bilbao. AZ i Augsburg imaju po tri.

-Borili smo se do kraja, do gola je bilo egal, da je bilo 0:0 na poluvremenu, verujem da je mogao da bude i bolji rezultat. Poginuli smo, trčali, zalagali se, ali nije bilo lako, Atletik je ekipa koja je pobedila Barselonu – podseća Stevanović.

Kapiten Partizana bio je Nikola Ninković.

-Ovo je bilo veliko iskustvo, videli smo šta je španski fudbal, oni na visokom nivou igraju non-stop. Organizovana su ekipa, što pokazuju i u svom prvenstvu. Treba da izvučemo pouke, da vidimo šta možemo da popravimo i u Bilbau ostvarimo što bolji rezultat, nisu vanzemaljci, možemo!

Revanš je već 5. novembra.

-Dobili smo Augsburg i AZ, Bilbao je najbolja ekipa u grupi. Treba da budemo jako pametni jer je sigurno da imamo velike šanse da prođemo dalje.

Miloš Ostojić podseća i na domaće okvire.

-Izostao je rezultat, ali smo igrali protiv ozbiljne ekipe sa vrhunskim igračima. Nije bilo lako, ali smo pokazali da možemo da igramo. Bitno je da ne posustajemo, važno je da pobeđujemo i u prvenstvu, gde imamo pred nama mnogo važnih utakmica – naveo je Ostojić.

Golman Živko Živković je i večeras bio sjajan.

-Znali smo da su dobra ekipa, ali smo ušli u utakmicu sa previše poštovanja prema njima, bili smo bojažljivi. Imali smo svoje šanse, koje smo morali da realizujemo. Idemo dalje, borićemo se i nadam se da ćemo prezimiti u Evropi. Ima još tri utakmice, mnogo da se igra i sve je moguće.

Nemanja Petrovic je poručio da Partizan mora da prođe grupu.

 

0
0

4 Komentara

  1. Slazem se da nisu nista posebno ali su za vas vasiona.Ovde su vas dobili sa pola gasa,rutinski a tamo ce vas demolirati,pred svojom publikom,gde je Barsa primila 4 komada.Kome vi sa tim kvalitetom mozete pretiti?Nikome jer ste u rangu jedne Surdulice a o prolasku dalje,zaboravi…izgubicete sve tekme do kraja.Imacete sanse u zadnjoj da pobedom prodjete ali ce vas Augsburg dobiti a odgovarace mu i remi jer su i oni i Bilbao kvalitetniji od vas prilicno,iako su skart ekipe.

    0
    0
    Odgovori
    • Mozda nisu ništa posebno ali su oni pobedili višestrukog prvaka evrope Barselonu sa 4″0!Dobro je Partizan prošao .zamisli da su igrali sa strašnim i cuvenim Kairatom timom bogate tradicije?

      0
      0
      Odgovori
      • Ili sa SHAMROCKOM,PETAH TIKVOM,FLJAMURTARIJEM…gde bi im bio kraj.Taj Kairat bi vas oduvao kao mecava.Bordo im se izvukao na 10-tak min .pre kraja,pa su ga prosli zbog gola u gostima a takodje su izgubili od njega a Bordo i vi ste ko nebo i zemlja.

        0
        0
        Odgovori
  2. Naucite jednu od najvaznijih lekcija: OSTAVITE SE IZJAVA O PROLASKU GRUPE, BOMBASTICNE IZJAVE, PRETECE, itd, bilo kakve. Bolje da vise nista ne izjavite,i iznenadite Atletiko, nego da svacega naprognozirate,i onda kiksnete. Do utakmice u spaniji, skenirajte,gledajte ovu utakmicu igranu u humskoj bar 5 puta, neka svako vidi gde je gresio,i gde njih treba umrtviti u igri,i kako ih iznenaditi, hajde upamet se, pa da se odigra kako treba,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter