2
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

ZA SVE GROBARE: Pozorišni spektakl u Humskoj pred Atletik Bilbao! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.15 u 12:09
Za sve one koji nisu mogli da prisustvuju predstavi 4. oktobra u Narodnom pozorištu, imaće priliku da je odgledaju na stadionu Partizana među navijačima.

Fudbalski klub Partizan emitovaće na svom stadionu u četvrtak, pre početka utakmice sa Atletikom iz Bilbaa u Ligi Evrope, snimak pozorišne predstave koja je izvedena u Narodnom pozorištu na proslavi 70. godina od osnivanja kluba.

Partizan je pozvao navijače da u četvrtak dođu na stadion ranije, pošto će snimak predstave, koja je održana 4. oktobra u Narodnom pozorištu, početi u 17.25h. Utakmica trećeg kola Lige Evropa između Partizana i Atletik Bilbaa počeće od 19 časova.

– Za sve vas koji ste tog dana bili uz crno-bele, a niste mogli da budete sa nama tokom proslave, želimo da podelimo najlepše trenutke iz Partizanove istorije i tako ujedinjeni u pobedničkom duhu dočekamo naše momke na terenu. Pokažimo Evropi zašto je Partizan šampionski klub – navodi se u saopštenju.

Posle dva kola u Grupi L Partizan je prvi sa svih šest bodova, Atletik i AZ Alkmar imaju po tri boda, dok je Augzburg bez bodova.

 
 

(Izvor: youtube / underPARTIZAN)

0
0

2 Komentara

  1. FK PARTIZAN-ATLETIK BILBAO !!! PORED SVIH MOGUCIH I NEMOGUCIH (nedozvoljenih..) RADNJI USMERENIH OD STRANE ORGANA PROTIV NAJUSPESNIJEG KLUBA NEZAVISNE R. SRBIJE-PARTIZANA, SAM PROTIV SVIH, NAS PARTIZAN GAZI I POKORAVA EVROPU U CAST I SLAVU NASE SRBIJE I GROBARA !!! S’ VEROM U BOGA-NAPRED, MOJ PARTIZANE !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter