1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TV PARTIZAN: Abubakar donosi lepe vesti, a Žile veliko obećanje pred Bilbao (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.15 u 14:37

Andrija Živković, Abubakar Oumaru i Stefan Babović dali su intervju za TV Partizan uoči meča sa Atletik Bilbaom u četvrtak uveče.

Novi trener Partizana Ljubinko Drulović suočava se sa velikim problemima zbog povreda igrača, a na spisku fudbalera koji su pod znakom pitanja pred duel sa Atletik Bilbaom je i Abubakar Oumaru.

Ipak, jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone je za ‘TV Partizan’ izjavio da je veliki optimista po pitanju svog nastupa na ovom meču.

– Igramo na našem stadionu protiv jedne velike, ozbiljne ekipe, ali mislim da imamo kvalitet da pobedimo, samo je pitanje koliko ćemo biti organizovani. Još sam povređen, ne znamo još da li ću da igram, videćemo, ali svakako, znamo koliko nam znači ova utakmica. Osećam se dobro, počeo sam da trčim, uradiću još ultrazvuk da vidim stanje povrede, ali nije ništa strašno, nadam se da ću moći da igram – izjavio je Oumaru.

On je pozvao navijače da se okupe u velikom broju, a koji će ujedno pre meča moći da odgledaju predstavu povodom 70 godina postojanja kluba.

– Nadam se da će što više navijača doći na stadion da nam da podršku. Meni je svaka utakmica ista, ali ova protiv Bilbaa u Evropi je nešto drugo, jer znate koliko ljudi to gleda – istakao je Abu.

Njegov kolega iz napada Andrija Živković najavio je juriš na pobedu u četvrtak od 19 časova, iako će sa druge strane terena biti velikan španskog i evropskog fudbala.

– Uzbuđenje raste, čeka nas jako teška i dobra utakmica. Jako dobar protivnik, ali idemo na pobedu. Neverovatan osećaj je bio kada sam proglašen za najboljeg igrača 2. kola Lige Evrope. Presrećan sam bio – rekao je između ostalog Andrija Živković.

Evo šta su sve rekli Živković, Oumaru i Babović za ‘TV Partizan’:

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

1 Komentara

  1. Nastupi Stefana Babovica su kapitenski. Poslusajte sta je samo izgovorio na proslavi 70 godina Partizana, bolje od mnogih legendi. Vokabular fudbalera je jako siromasan za Babovica se moze reci i da je obrazovan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter