4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR SIVIĆ ŠOKIRAN: Niko me nije obavestio da imamo Srbina u dresu Bajerna!

Objavljeno: 21.10.15 u 10:26

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije, Tomislav Sivić, izjavio je da je bio u stanju šoka kada je saznao da jedan Srbin brani boje minhenskog Bajerna.

Kao što je dobro poznato, za prvi tim bavarskog giganta nedavno je šansu dobio 19-godišnji kripni napadač Miloš Pantović

– Potpuno sam bio zatečen kada sam video da u redovima Bajerna igra dečko koji je naše gore list. Niko mi nije pomenuo njegovo ime kada sam došao na mesto selektora – rekao je Sivić za dnevni list Sport.

Selektor je dodao da Pantović, uprkos činjenici da je rođen u Nemačkoj, ima veliku želju da zaigra za dres sa državnim grbom svoje matice.

– Iako je rođen u Nemačkoj, oduvek mu je bila želja da nosi dres Srbije. Čuo sam se i sa Ivanom Tomićem (trenirao Pantovića u kadetima) i dobio sam korisne informacije. Kada ga odgledam protiv Augzburga imaću tačnu sliku na koji način bi mogao da nam pomogne u predstojećim mečevima sa Italijom i Slovenijom – poručio je Sivić.

0
0

4 Komentara

  1. Pa kako ga nije sramota da ovo izjavi.. Aaa..mi se još čudimo zašto nam je fudbal pao na niske grane.. On nije čuo za igrača.. Vjerovatno je očekivao da mu neko javi sa bauštela…Oooo..Srbijooo!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro jos nije izjavio: Ocekivao sam da me Gvardiola obavesti sms-om. E moj druze, sa takve pozicije,prate se inostrane lige i koji srbin gde,sta,i koliko igra. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter