2
Domaći fudbal

FOTO: geissblog.koeln

MILOŠ JOJIĆ: Puno mi je srce zbog uspeha Partizana u Evropi, nije gotovo u šampionatu

Objavljeno: 21.10.15 u 09:29

Bivši vezista Partizana i sadašnji prvotimac Kelna, Miloš Jojić, presrećan je zbog uspeha crno-belih na evropskoj sceni.

Nekadašnja vedeta „Parnog valjka“ sada se bori za minutažu u Bundesligi, ali jednim okom uvek pomno prati dešavanja u bivšem klubu u kojem je i stekao punu igračku afirmaciju.

– Puno mi je srce što Partizan odlično predstavlja Srbiju u Evropi. U Kelnu su bili iznenađeni kad je pobedio Augzburg, komentari su pozitivni. Cenim da nam je potrebno još tri boda za proleće u Evropi. U prvenstvu ne ide baš najbolje, Zvezda se odvojila, ali verujem u bivše saigrače. Jednom prilikom je bilo isto tako, pa smo prestigli komšije – rekao je Miloš Jojić za Sportski žurnal.

Partizan u narednom kolu u Ligi Evrope na svom stadionu dočekuje Atletik Bilbao koji će oslabljen doći u Beograd.

Miloš Jojić se potom osvrnuo i na svoju karijeru.

– U Dortmundu sam proletos imao malu minutažu i želeo sam da promenim sredinu. Imam tek 23 godine, do nedavno epitet mladog i povremenog A reprezentativca. Dortmund je hteo da me da na pozajmicu, ali… Imao sam nekoliko interesantnih ponuda iz Bundeslige i još nekih jakih evropskih država. Posle EP za mlade potpisao sam ugovor na četiri godine sa Kelnom – naglasio je Jojić.

Talentovani vezista ne krije da mašta o povratku u dres sa državnim grbom.

– Nije me bilo na poslednja dva okupljanja, logično je da ne dobijem poziv pošto nisam standardan u Kelnu. Nisam razočaran, niti iznenađen, izboriću se u klubu za veću minutažu i dobrim igrama nateraću selektora da me pozove. Imam kvalitet i mogu da doprinesem uspehu Orlova – poručio je Jojić.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter