2
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Printscreen

HAOS U MANČESTERU: Tuča navijača Sitija i Sevilje, ali otkud u celoj priči i Poljaci? (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.15 u 20:11

Već je postala mantra da najveći haos uoči i na samim utakmicama prave huligani iz jugoistočnog dela Evrope, a istina je i da „civilizovani“ Zapad ne zaostaje ni malo.

Novi dokaz je današnji sukob navijača Mančester Sitija i Sevilje u centru ovog industrijskog grada u Engleskoj. Naime, pristalice gostujućeg tima su mirno sedele u mančesterskim kafićima kada je usledio napad udruženim snagama navijača Sitija i poljskog Slaska.


(Izvor: Youtube/spravce3)

Mnogi su se upitali otkud u celoj priči Poljaci, a odgonetka je u tome da su navijači kluba iz Vroclava od prošle godine praktično u ratu sa navijačima Sevilje pošto su se sukobili uoči utakmice ova dva tima u Ligi Evrope.

0
0

2 Komentara

  1. Poznati su ti navijaci Sevilje, kao veoma jaki momci, Grobari ih dosta dobro znaju od onda kad smo im prvo uzeli zastavu, a i kada su nam prvi oni nama preko redara, kad su nasi otisli u wc na poluvremenu, a ovi to na najgore podliji nacin iskoristili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter