2
Evrokupovi

GVARDIOLA: Ne treba kriviti Nojera za poraz

Objavljeno: 21.10.15 u 08:32

Fudbaleri Bajern Minhena poraženi su u Ligi šampiona sa 2:0 na gostovanju na Emirejts stadionu ekipi Arsenala.

Prvi pogodak na meču postigao je Olivije Žiru u finišu susreta, a golu „Tobdžija“ u mnogome je kumovao Manuel Nojer koji je očajno intervenisao. Nakon toga Ozil je golom otklonio sve dileme u sudijskoj nadoknadi.

Uprkos tome trener minhenskog tima stao je na stranu svog čuvara mreže istakavši da navijači ne treba da ga krive za poraz od engleskog kluba. 

– U prvom poluvremenu Nojer je imao nekoliko zapaženih intervencija. Nikad u svom životu nisam govorio o tome da li su igrači doneli dobre ili loše odluke. Mogu samo da kažem da nismo izgubili zbog Manuela Nojera – rekao je posle susreta Pep Gvardiola.

– Sve je to deo fudbalske igre. A u fudbalu je potrebno prelomiti u deliću sekunde. Nojer je svoju odluku doneo i to je samo to – poručio je Gvardiola.

Bavarci su i dalje lideri Grupe F sa 6 bodova. U novembru će odigrati revanš meč s Arsenalom na Alijanc Areni.

0
0

2 Komentara

  1. Nojer nije kriv,spasao je nekoliko puta gol. Krivi su igraci koji su imali 600 pasova,posed lopte 73% i oko 10 suteva u okvir gola, a nisu dali gol…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter