9
Domaći fudbal

BEZ RAZUMEVANJA ZA KLUB: Bivši kapiten i trener podneo tužbu protiv Partizana!

Objavljeno: 21.10.15 u 10:09

Nekadašnji kapiten i bivši trener Partizana, Vuk Rašović, odlučio je da podnese tužbu protiv crno-belih.

Kako prenosi Sportski žrunal, Rašović je ogorčen zbog jednostranog raskida saradnje uprave crno-belih, pa je odlučio da pravdu zatraži od Arbitražnog suda Fudbalskog saveza Srbije.

 

Sadašnji šef struke beloruskog Dinama iz Minska obratio se sudu jer smatra da su njegova prava povređena jednostranim raskidom ugovora.

Prema navodima Žurnala, Rašović bi delimičnu odluku mogao da sazna do 6. novembra.

Vuk Rašović u Partizan je stigao krajem aprila 2013. na klupi zamenivši Vladimira Vermezovića. U decembru iste godine, došlo je do prekida saradnje, kada ga je nasledio Marko Nikolić.

0
0

9 Komentara

  1. Ne razumem naslov! Coveku se duguje jos dok je vodio Teleoptik! Radite svi vi dve godine bez para pa imajte razumevanja za poslodavca! A Uprava nek nudi plate od milion evra, samo prvo nek plate grejanje

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko smo mi kontradiktorni, samo jedemo g…a ! Ne valja nam prethodna uprava, svi je pljujemo, pogrdna imena, ne valja nam sadasnja, isto se ponasamo i prema njoj…. a onda dodje informacija kako neko od nasih legedi koji je sasvim obican covek , samo sada neki tamo trener koji zeli svoje od tih istih majmuna prevrtljivih i krimogenog karaktera i istorije, koji su sedeli u tim istim upravama i krali, zezali i igrace i navijace i one najvatrenije i one obicne simpatizere dovodili do ludila zbog nesposobnosti… i sada je on slepac, slina, buljas, ljiga, smrad…. A mi svi strucnjaci kao znamo sta je u pitanju i sta se oni dogovaraju tamo i ko koga zavrnuo i na koji nacin. Pa ne tuzi on PARTIZAN kao ime zato sto ga sada odjedno ne voli. Pa nece stadio da izadje na sud ili slova u imenu kluba , nego neko od tih baraba koji je odgovoran za te postupke. Kakav je takav je, ne moze svako da bude Anceloti ili Fergi… Ima pravo covek da trazi ono sto mu po nekom tamo ugovoru pripada. Bas bih voleo da vidim svakog od nas kako bi postupao da se tako nesto desi , pa oci bi izvadili nekome za 100 eura a kamo li za vise… veliki pozdrav grobari !! Partizan u srcu zauvek !

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko smo mi kontradiktorni, samo jedemo g…a ! Ne valja nam prethodna uprava, svi je pljujemo, pogrdna imena, ne valja nam sadasnja, isto se ponasamo i prema njoj, lopovi, mars napolje,…. a onda dodje informacija kako neko od nasih legedi koji je sasvim obican covek , samo sada neki tamo trener koji zeli svoje od tih istih majmuna prevrtljivih i krimogenog karaktera i istorije, koji su sedeli u tim istim upravama i krali, zezali i igrace i navijace i one najvatrenije i one obicne simpatizere dovodili do ludila zbog nesposobnosti… i sada je on slepac, slina, buljas, ljiga, smrad…. A mi svi strucnjaci kao znamo sta je u pitanju i sta se oni dogovaraju tamo i ko koga zavrnuo i na koji nacin. Pa ne tuzi on PARTIZAN kao ime zato sto ga sada odjedno ne voli. Pa nece stadio da izadje na sud ili slova u imenu kluba , nego neko od tih baraba koji je odgovoran za te postupke. Kakav je takav je, ne moze svako da bude Anceloti ili Fergi… Ima pravo covek da trazi ono sto mu po nekom tamo ugovoru pripada. Bas bih voleo da vidim svakog od nas kako bi postupao da se tako nesto desi , pa oci bi izvadili nekome za 100 eura a kamo li za vise… veliki pozdrav grobari !! Partizan u srcu zauvek !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter