1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA ODREDILA ARBITRE: Poznata sudijska petorka koja će suditi u Humskoj

Objavljeno: 20.10.15 u 20:10

Sudija koji je sudio revanš meč između Vojvodine i Sampdorije u Novom Sadu, biće na centru i u Beogradu na meču Partizan – Atletik Bilbao.

Sudijska petorka koja će deliti pravdu na svojevrsnom derbiju 3. kola Lige Evrope između Partizana i Atletik Bilbaa dolazi iz Poljske.

Glavni sudija biće Pavek Račkovski, a pomoćnici će mu biti Tomaš Listkivič i Mihal Obukovič. Uz gol-aut liniju kao četvrti i peti sudija će stajati Marcin Borski i Tomaš Kviatkovski.

Zanimljivo je da je ova ekipa arbitara već delila pravdu u Srbiji, i to u Novom Sadu, kada je Vojvodina dočekala Sampdoriju u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Vojvodina je tada poražena sa 2:0, ali je prošla dalje zbog pobede od 4:0 u prvom meču.

Utakmica između Partizana i Atletik Bilbaa igra se u četvrtak od 19 časova na stadionu u Humskoj, a povodom ‘slučaja grejanje’ oglasilo se i Ministarstvo odbrane Republike Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. ..A MAZIC.A PENALI ZA ZVEZDU….A GREJANJE, KAKO CE CENJENI ARBITRI U HRAMU FUDBALA-JNA i NEKADASNJOJ PRESTONICI JUGOSLAVIJE-BEOGRADU, BEZ GREJANJA..??!!! PA, TO JE JEDNA VELIKA BRUKA I SRAMOTA ZA AKTUELNU „VLAST“ “ PRESTONICE“..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter