6
Domaći fudbal

TEŽAK SLUČAJ: Šta se dešava sa Zvezdinom prijavom protiv Partizana?

Objavljeno: 20.10.15 u 12:57

Malo sport, malo sud… I dok je, čini se Crvena zvezda završila posao sa bivšim kapitenom Nikolom Mijailovićem, sa Partizanom nije. Naime, Disciplinska komisija FSS još nije donela odluku o prijavi koju je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić podneo protiv Partizana.

Partizan je prijavljen jer je protiv Novog Pazara igrao sa izmenjenim, takoreći drugim timom i time, navodno, narušili regularnost.

– Disciplinska komisija FSS još uvek nije donela odluku po prijavi Zvezdana Terzića protiv Partizana. Čekamo pismeno izjašnjenje Partizana, tek posle toga, odnosno kada budemo imali kompletan predmet donećemo odluku. Da li će to biti na ovoj sednici ili na narednoj videćemo, ali potrudićemo se da što pre donesemo odluku – rekao je Žarko Stevanović, predsednik Disciplinske komisije FSS.

0
0

6 Komentara

  1. Чекају да ПФК крене да стиже предност па ће му на основу ове пријаве одузети колико треба бодова да би офк… пардон, цзв узела титулу. Иначе, ПФК је играо у измијењеном, али у том тренутку, најјачем саставу.
    П.С. А шта би са црвеним картоном Грофа? Је ли одрадио меч?

    0
    0
    Odgovori
    • Trener Radničkog je automatski odslužio crveni koji je dobio protiv Zvezdane a za Grofa izgleda ne važe ista pravila. Zato je valjda brat Kokeza tamo postavljen…

      0
      0
      Odgovori
  2. Bato,ti si ostrasćen bajo ko niko,posle prve recenice kako nenavijas za blizance sam sebe demantujes?kad nenavijas za njih stosi se toliko opteretio tekom cz ofk a ne naprimer ofk spartak,pazar partizan,vozdovac partizan,sto nepricas o upravi metalca ili o tolu karadzicu,nego samo o cz?budi malo ubedljivi,al mi znamo da ste vi iz laze pobjegli…

    0
    0
    Odgovori
  3. Da nije jadno i zalosno bilo bi smesno,*po onoj narodnoj**drz te lopova**, kako ih nije sramota , lopuzare jedne , ovim recima ne zelim da branim partizan jer nisam navijac ni jednog od brace blizanaca, ali ovakav cinizam je neobjasnjiv normalnom svetu. Oni znaju da napadaju , a svi smo u SRBIJI zemlji svedoci i i celi svet je video utakmicu zvezde i ofkane, ako to nije namestaljka, onda svaki normalan covek se pita sta je. utakmica protiv radnickog iz nisa, sta je to, pa silni prelazi iz keca u dvojku, po njihovoj devizi **vetar u ledja i kad nema vetra**. Sramota i bruka i pitam se da li su zbog toga namestili KOKEZU tamo gde je da bi mnjihove mahinacije, i namestaljke gurao pod tepih i zatvarao oci narodu napadajuci druge. JOS JEDNO sramno ponasanje, dr. Poternice, za cije postenje zna i interpol Treba klubovi da zaj.u da igraju da se ne maltretiraju i trose, neka ih puste da budu sampioni, da vidimo da li ce posle svega toga da se zivi bolje u Srbiji, i neka im poklone i avion vlade posto ionako veliki vodja na zvanicnim susretima sa stranim diplomatama poklanja dres njihov, a ne dres reprezentacije zemlje ciji je premijer, umesto da hapsi takve lazne doktore, on im daje svoj blagoslov za dalju pljacku i rasturanje srpskog sporta,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter