7
Košarka

MUNJEVITA REAKCIJA ZVEZDE: NBA pojačanje menja Luku Mitrovića!

Objavljeno: 20.10.15 u 21:37

Povreda Luke Mitrovića uzdrmala je Zvezdašku javnost, a utehu će pokušati da pruži pojačanje iz najjače košarkaške lige na svetu.

Kako prenosi ‘Blic’ Kvinsi Miler, košarkaš Bruklin Netsa, dogovorio je saradnju sa Crvenom zvezdom i u narednih nekoliko dana trebao bi da zaduži crveno-belu opremu. Ugovoreno je da će za jednu sezonu u klubu sa Malog Kalemegdana Miler zaraditi oko 200.000 evra.

Ovaj 22-godišnji igrač koji pokriva pozicije krila i krilnog centra važi za ekstremno perspektivnog košarkaša, sa odličnim pregledom igre i atletskim predispozicijama. Visok je 206 cm, ima 95 kilograma i završio je Bejlor Univerzitet.

U NBA ligi je nosio dres Denver Nagetsa, Detroit Pistonsa, Sakramento Kingsa i poslednjeg u nizu, Bruklin Netsa. U junu 2012. godine je izabran kao 38. pik od strane Denvera, a debitovao je u NBA 16. decembra.

Tada je Miler igrao razvojnu ligu kao član Denvera i tu je beležio 16,8 poena, 7,4 skoka i 1,5 asistencija po meču na ukupno 41 odigranoj utakmici.

U Crvenoj zvezdi očekuju da bude veliko pojačanje za tim, pošto trenutno u rosteru jedino Marko Simonović može da odgovori zahtevima na poziciji ‘četiri’.

0
0

7 Komentara

  1. ..Bejlor Univerzitet je izmedju ostalog najpoznatiji po tome, sto „STVARA“ KOSARKASICE ZA MUSKE EKIPE PO SAD(npr. ekipa Dalasa je to uradila..), a i celom SVETU, ukljucujuci i kkczfmp, gde COKI „KOPIRA“ vlasnika KK DALAS-a Marka Kjubana…!!!.. .!. XXAAXXAA .!. KOMPLETIRA SE EKIPA KK SEKA-PERSE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter