0
Evrokupovi

KRAJ KARIJERE: Sise se povlači iz zdravstvenih razloga

Objavljeno: 20.10.15 u 13:40

Nekadašnji francuski reprezentativac Đibril Sise saopštio je da iz zdravstvenih razloga završava karijeru, preneo je Kanal plus.

Bivši golgeter Liverpula, Oksera, Marselja, Lacija, Panatinaikosa, KPR-a, Sanderlenda i Kubana otkrio je da će u januaru morati na operaciju kuka.

-S vremena na vreme potrebno je slušati svoje telo. Sada je stvarno gotovo, više ne mogu da igram na visokom nivou, zato okrećem novi list – rekao je Sise.

Sise je prošle nedelje bio među uhapšenima koji su osumnjičeni za ucenjivanje igrača Liona Matjea Valbuene video snimkom seksualnog čina. On je pušten posle nekoliko sati u pritvoru.

Sise (34), čija je karijera često bila prekidana povredama, prethodnu sezonu završio je u ekipi Bastije, ali nije produžio ugovor.

On je 2005. sa Liverpulom osvojio Ligu šampiona, a postigao je devet golova na 41 utakmici za francusku reprezentaciju, sa kojom je 2003. osvojo Kup konfederacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter