0
Evropske lige

BRITANCI TVRDE: Jirgen Klop ispravlja grešku Rodžersa i dovodi Srbina!

Objavljeno: 20.10.15 u 21:04

Iako prelazni rok nije u toku, novi menadžer Liverpula Jirgen Klop već je prionuo na posao, a jedna od meta je i srpski reprezentativac.

Ako je verovati britanskim medijima Jirgen Klop će pokušeti sve kako bi u Liverpul vratio srpskog internacionalca Lazara Markovića.

Popularni ‘Markec’ je ovog leta, usled odluke Brendana Rodžersa o njegovom statusu u timu, otišao na jednogodišnju pozajmicu u Fenerbahče. Međutim, s obzirom da je još uvek pod ugovorom sa Liverpulom, Klop bi itekako želeo da ga ima u timu već od januara.

Poznato je i da Klop voli da sarađuje sa srpskim fudbalerima, najsvežiji je primer Nevena Subotića iz Borusije iz Dortmunda. Naravno, ne treba zaboraviti ni njegovu ‘desnu ruku’, srpskog stručnjaka, Željka Buvača.

Ukoliko se ova želja ispuni nemačko stručnjaku, Lazar Marković bi već od januara bio jedna od udarnih snaga novog, ‘Klopovog Liverpula’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter