4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROKLETSTVO PARTIZANA SE NASTAVLJA: ‘Omađijana’ ‘bela tačka’ ispod južne tribine u Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.15 u 00:13

Fudbaleri Partizana u poslednja dva meča u Humskoj promašili su tri jedanaesterca, i to sva tri na južnoj strani stadiona.

Šta li se to dešava sa golom najbližem najvatrenijim navijačima Partizana kada se penali šutiraju na toj strani stadiona u Humskoj?

Petar Grbić i Stefan Babović su protiv Čukaričkog pre dve nedelje prosuli bodove Partizana i verovalo se da su baš tog dana ‘zvezde’ bile protiv crno-belih, ali danas se na meču protiv Javora desio novi promašaj.

Andrija Živković je preuzeo odgovornost i šutirao sa 11 metara, ali je golman Javora ukrotio taj udarac, a prokletstvo Partizana se nastavilo.

(Izvor: youtube / TV Srbija)

Zanimljiva je bila reakcija Petra Grbića posle meča o još jednom promašenom jedanaestercu ispod južne tribine.

– I treći penal smo promašili na isti gol. Neće niko da puca više na tu stranu. Kad bude na drugoj dajemo gol sigurno – bio je komentar Petra Grbića, a preneo je ‘Blic’.

Pitanje je kome će Ljubinko Drulović dati priliku da šutira eventualni sledeći jedanaesterac na toj strani terena, ali i generalno kada Partizan bude izvodio najstrožu kaznu.

0
0

4 Komentara

  1. Božinov besprekorno izvodi penale, šta je trebalo Druloviću da juče ne baš raspoloženog Živkovića odredi pitaj boga. Još on nema uvid u igrače. Babovića nevraćaj više u ekipu radi mira .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter