0
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

TRENER ČUKARIČKOG: Prezadovoljan sam, sve smo bolji

Objavljeno: 18.10.15 u 23:32

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović bio je prezadovoljan osvajanjem boda u Novom Pazaru, ocenivši da njegov tim igra sve bolje.

Čukarički je u meču 14. kola Superlige Srbije odigrao na „vrućem“ terenu sa domaćinom bez golova (0:0) i preuzeo četvrto mesto na tabeli.

– Malo je reći da sam zadovoljan. Naravno da mi je žao što nismo pobedili, imali smo dosta šansi da postignemo gol, ali sam pre svega prezadovoljan kako su igrači ušli u utakmicu. Bio je to fantastičan meč, obe ekipe su htele maksimalan rezultat. Na kraju smo imali i sreće, mogli su da nas kazne iz kontre u finišu susreta – rekao je Popović za klupski sajt.

On je podsetio da je Čukarički pre samo tri dana odigrao tešku utakmicu protiv Jagodine i da je bilo pitanje koliko će se ekipa oporaviti fizički i psihički.

– Primećujem boljitak u igri i očekujem da će u narednom periodu to biti još kvalitetnije, na čemu ćemo svakako raditi narednih dana. Čestitao bih i ekipi Novog Pazara na fer i korektnoj utakmici – kazao je Popović.

Sledećeg vikenda Čukarički u 15. kolu Superlige Srbije dočekuje subotički Spartak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter